Haberler

Çorum'da Askerlere Ateş Açıldı

Güncelleme:

Çorum'da, devriye görevi yapan askerler kendilerine ateş açan kimliği belirsiz kişilere karşılık verdi. Çatışma sonrası komando birlikleri bölgede operasyon başlattı.

Çorum'da, kırsal alanda devriye görevi yapan askerlere ateş açıldığı iddiasıyla bölgeye ekipler sevk edildi.

KOMANDO BİRLİKLERİ BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATTI

Çorum'da İl Merkez Jandarma Komutanlığı'nda askerlerin devriye görevi yaptıkları sırasında Harmancık köyü mevkisinde kendilerine ateş açıldığını ve karşılık verdiklerini bildirmeleri üzerine İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve komando birlikleri bölgede operasyon başlattı.

İL MERKEZİNDE KONTROL NOKTASI OLUŞTURULDU

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgeye giden Laçin- Çorum karayolunun il merkezi girişinde kontrol noktası oluşturulurken, araç ve sürücüler detaylı aramadan geçiriliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Harmancık Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (11)

londonMobil-ANDROID:

corumlularin cogu sahtekar

8
15
yanıtYanıtla
yasin:

Oda öyle diyordu

yanıt0
yanıt0
ulanbatur:

Çorumlu senin babanımi itti ( tırnak içinde mazlum kuzey )

yanıt1
yanıt0
emekli hasan:

terror in corum

13
7
yanıtYanıtla
Kargı:

Kargiliyim kastamonuluyum sinopluyum ama Çorumlu değilim Çepnilere selam.

9
6
yanıtYanıtla
Kargıli:

Turan adres ver yanına gelicem kufurunun bedelini odeticem sana.

yanıt2
yanıt1
tatar:

Turan bey Kargı doğru söylüyor Kargı eskiden Kastamonuya sonra Sinop ve Osmancık ka vilayet oldu.

yanıt2
yanıt0
AciltıptekMobil-IOS:

London Çorumlu dürttü seni zahar :))

8
1
yanıtYanıtla
ComandanteMobil-ANDROID:

Yahu utanmadan alevilere laf atanlar önce açın okuyun öğrenin alevilerin kim olduklarını. kaldı ki sizin gibiler yüzünden kavgalar çıkıyor bu ülkede. insanlara kılıf uyduruyorsunuz. Alevi Sünni Kürt Türk demeden karşındakine insan olduğu için saygı gösterip ortak değerin insan olması etrafında toplanılsa daha güzel olacak.

3
0
yanıtYanıtla
CorumluAmirBilir:

Corumlu Amir Yapmistir Ondada Bi Eylemci Tipi Var :D

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title