Haberler

Çorlu'da Tefeci Operasyonu: 7 Gözaltı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şüphelilerin adliyeye sevkedilmesi Çorlu ilçesinde, tefecilik yaptığı iddia edilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şüphelilerin adliyeye sevkedilmesi Çorlu ilçesinde, tefecilik yaptığı iddia edilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bazı kişilerin, nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara faizle para vererek senet imzalatıp borçlandırdığını belirledi.Yapılan teknik ve fiziki takipler sonucu, birçok ev ve iş yerine eş zamanlı baskın düzenleyen polis ekipleri, tefecilik yaptıkları iddiasıyla K.A, E.D, C.Ö, T.T, N.Z, S.S. ve E.T'yi gözaltına aldı.Öte yandan yapılan baskınlarda, çok sayıda tapu, borç senedi, 1 ruhsatsız tabanca, 1 tüfek ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden K.A, E.D. ve C.Ö. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen T.T, N.Z, S.S. ve E.T adli kontrol ile serbest bırakıldı. lındı.

Kaynak: AA / Güncel

Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title