Haberler

    Coritiba'dan Beşiktaş'a Ziyaret

    Coritiba kulübünün ikinci başkanı Andre Luiz Macias ve kulübün iyi niyet elçisi Alex de Souza, Akaretler'deki Beşiktaş kulüp binasını ziyaret etti.

    Coritiba'nn ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Fikret Orman'ın görüşleri Beşiktaş resmi sitesinden yapılan şu açıklama ile aktarıldı;

    "Başkanımız Fikret Orman, Akaretler’deki kulüp binamızda Brezilya’nın Coritiba kulübünün ikinci başkanı Andre Luiz Macias ve kulübün iyi niyet elçisi Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza’yı ağırladı.

    Ziyarette Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil ve Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları da yer aldı.

    Kulübümüz ile Coritiba kulübü arasında yapılabilecek işbirliği konularının ele alındığı ziyaret hakkında Başkanımız Fikret Orman BJK TV’ye şu açıklamalarda bulundu: Coritiba kulübü bizi ziyaret etti. Aramızda bir işbirliği yapabilir miyiz onu konuştuk. Çok memnun olduk. Alex, ünlü bir futbolcu. Her ne kadar rakibimizle de anılsa Türk insanının sevdiği centilmen bir oyuncu.”

    Sıcak bir ortamda geçen ziyaretin sonunda Coritiba ikinci başkanı Macias, Başkanımız Fikret Orman’a Coritiba kulübünün formasını hediye etti. Başkanımız Fikret Orman’ın Futbol Takımımızın imzaladığı Beşiktaş formasını Macias’a hediye etmesi sonrası çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla ziyaret sona erdi. "

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title