Haberler

Çöpler Arasındaki 'Hayat'

Güncelleme:

Sivas'ta çöp konteynerlerinden atık malzeme toplayan bir kadının el arabasının içinde, atık malzemeler arasında oturan 3 yaşlarındaki kız çocuğu ilgi odağı oldu.

Sivas'ta çöp konteynerlerini dolaşarak bulduğu plastik malzemeler, pet şişeler ve cam şişeleri toplayıp satarak geçimini sağlayan bir kadının çocuğuyla görüntüsü dikkat çekti.

Kepenek Caddesi üzerinde bir konteynerde çöpleri karıştıran kadının bulduğu malzemeleri taşımada kullandığı el arabasının içindeki çuvala, pet şişe ve cam şişeler ile çöpten bulduğu çeşitli sebzeleri koyduğu görüldü.


Bu malzemelerin hemen üzerine ise küçük kızını oturttu. Bu şekilde işini yapmaya devam eden kadın, caddeden gelip geçenlerin ilgi odağı oldu.


Bazıları küçük kızın fotoğraflarını çekerken, para yardımında bulunanlar da oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sivas 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

seba:

Yemin ediyorum. param cok olsa bu kizin ailesine yardim yapardim . Allah bu aileye ve bunun gibi insanlara yardim etsin. amin

27
0
yanıtYanıtla
sevda:

Ekmek parasinin pesinde. Kolay degil. Gecim zor Hayat pahali ne yapsin. . Allah yardimcisi olsun. .

17
1
yanıtYanıtla
Veli Ayhan Mobil-IOS:

Dunyayi idare eden liderlerin ayibi kimin var kimin hic yok uzuldum

11
0
yanıtYanıtla
ESRA:

ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN O ANNE İÇİN NE KADAR BÜYÜK ACI.

9
0
yanıtYanıtla
hacıemmi:

Singapur''da 7 yıldızlı otelde kumar oynayan bakanın evladı bu fotoğrafı görünce ne hissediyor acaba?

8
0
yanıtYanıtla
daha önemli işler!!!!!!!:

bakmaz baksa bile görmez. . onun daha önemli işleri var. . . . düşün bir sonraki akşam hangi kumarhanede oynıyayım diye düşünür veya kumarda kaybetse yerine nerden tekrar koyar veya aşkta kazanırmıyım diye düşünür!!!!

yanıt5
yanıt0
bakış açısı:

akp nin yeni göz boyaması aman ha bakın bunlar gibi olmakta var halinize şükredin diyor valla hükümet duysun esnaf ölüyor faturaya çalışıyoruz ekonomi bitmiş durumda büyük şirketler kazanıyor küçük esnaf bitik durumda

5
3
yanıtYanıtla
metin-x:

Bir bu ülkemin insanlarinin yasamina bakin birde Sarayli Recepin 4 bin liralik cay icerek 650 Milyon vergi borclarini sildigi türk halkina küfreden küfürcü Cengizin yasantisine bakin. . . bu ülkede hak hukuk Adalet denen sey AKPnin adaleti gibi olmali ))

7
1
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,,:

Türkiye de yüzlerce yardım vakıfları kuruldu niye bu insanlara yardım etmiyorlar. her cuma çıkışı cami yardımı parası toplanıyor. bu vakıflar ne iş yapar. toplanan yardımlardan hangi kişiler ve kurumlar faydalanıyor. biraz bunlarda merhamet duygusu olmalı.

4
0
yanıtYanıtla
adanalı:

vakıflarda toplanan paralar devlet erkanının karılarına marka çanta almak için kullanılıyor. şekil A türgev. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title