Haberler

Çöp Konteynırları Yenileniyor

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 1000 adet yeni çöp konteynırlarını şehrin muhtelif mahallelerine yerleştiriyor.

Eski çöp konteynırları 400 litreyken yeni alınan çöp konteynırları 800 litre kapasiteli galvaniz kaplama özeliğine sahip.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın talimatlarıyla çöp konteynırları ilk defa herhangi bir bedel alınmadan ve vergilere yansıtılmadan dağıtıldı. Bundan sonra da şehrin muhtelif mahallelerine bırakılan çöp konteynırları vergiye yansımayacak.

Mahallelerde kullanılan eski çöp konteynırları ise toplanarak atölyelerde boya, bakım ve onarımı yapılarak yeniden kullanıma uygun hale getirilip tekrar ihtiyaç olan mahallelere dağıtılacak.

Kendi mahallelerinde bugün yapılan yeni çöp konteynırları dağıtımı dolayısıyla Başkan Yanılmaz'a teşekkür eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fethi Ayaz şunları ifade etti: "Temizlik İşleri Müdürlüğümüzü bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. İlk defa konteynır ücretleri Başkanımızın talimatıyla faturalara yansımayacak, masrafını Belediyemiz karşılayacak bundan dolayı da Başkanımıza teşekkür ediyorum"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mücahit Yanılmaz Elazığ Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

memet:

bu bir haber değil zaten sizin işiniz. gösteriş yapmayın, asli göreviniz belediye olarak.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title