Haberler

Çöp Konteynerinde Bulunan Kediye Tedavi

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde bir öğrencinin çöp konteynerinde ölmek üzereyken bulduğu kedi, Ereğli'de veteriner kliniğinde tedaviye alındı.

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde bir öğrencinin çöp konteynerinde ölmek üzereyken bulduğu kedi, Ereğli'de veteriner kliniğinde tedaviye  alındı.

Liseli kız, sabah ilçe merkezindeki çöp konteynerinde ölmek üzereyken bulduğu kediyi alıp bir kutuya koydu. Öğrencinin arkadaşı Emrah Yazgan, kediyi aracıyla Ereğli'deki veteriner kliniğine götürdü. Bitkin ve halsiz düşmesinin yanında yürüyemeyen, dişlerinde de kırık belirlenen kedi tedaviye alındı. Veterinerler Kaan Sarı ve İsmail Demircan, önce kediyi yaşatmak için vücut ısısını normale çevirmeye çalıştı. Serum verilen kedinin vücut ısısı bir süre sonra normal seviyeye geldi.

Kediye ilk müdahaleyi yapan veteriner Kaan Sarı, kedinin ilk geldiğinde vücut ısısının çok düşük olduğunu söyleyerek, "Geldiğinde çok kötüydü. Serum verdik. Şimdi daha iyi. Röntgen filmini çekip vücudunda kırık veya başka bir şey olup olmadığına bakacağız. Ondan sonra da tedavisine devam edeceğiz" dedi.

Kediyi veterinere getiren Emrah Yazgan ise kediyi bir arkadaşının bulduğunu belirterek, "Kediyi çöp konteynerine atmışlar. İlk gördüğümde yürüyemiyordu. Dişlerinde büyük sıkıntı var. İnşallah yaşar" diye konuştu. - Ereğlizonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Alaplı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title