Haberler

Çöp Kamyonunun Çarptığı 2 Öğrenci Yaralandı

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde, çöp kamyonunun çarptığı yaşları 17 olan Beyhan Dişçeken ve Şeyma Acer adlı lise öğrencileri yaralandı.

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde, çöp kamyonunun çarptığı yaşları 17 olan Beyhan Dişçeken ve Şeyma Acer adlı lise öğrencileri yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Köprübaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kaldırımdan yola kontrolsüz şekilde inen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Beyhan Dişçeken ve Şeyma Acer'e, bu sırada yolda temizlik yapan Göksun Belediyesi'ne ait A.K. yönetimindeki çöp kamyonu çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşerek yaralanan öğrenciler, ambulansla Göksun Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kamyon sürücüsü A.K.'nin ifadesinin alınması için emniyete götürüldüğü kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Köprübaşı Göksun Acer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

hıı ne dedin:

burda bu kızlar ölse yine kızlar şuçlu olacak. . . ne demek kontrolsüz yola cıkmak o temizlik arabasının işi gecedir. gündüz vakti okul etrafında temzlik olmayacagını herkez biliyo. . . sonuş olarak birinin başına bişe gelince mi aklınız başınıza geliyo. . . okul müdürü de sınıf işini halletmedigi sürece daha çok şeyler başmıza gelecek. . . o kızların hayatıyla oynamaya ne hakları var onlar oraya okumaya gidiyorlar yemekhane ders işlemeye değil. .

1
0
yanıtYanıtla
hıı ne dedin 2:

Orada kız resim çekme dedigi halde resim çekilmiş bu resmi o halde çekene de yazıklar olsun yaptıgınız iş iş olsa sanki bana. . . haber yaparken kızların ailelerinden izin aldınız mı aynı şey sizin başınıza gelse evladınızın bu durumda olmasını istermiydiniz. . . güya göksun habermiş yaptıgınız iş batsın sizin. . . Yazıklar olsun yaptıgınız emege işe. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title