Haberler

Çöllü "Bizim Felsefemizde Kibir Yok"

Güncelleme:

TÜRK Yerel Hizmet-Sen Manisa Temsilciliği., MHP Şehzadeler Belediyesi Başkan Aday Adayı Cem Çöllü'yü ağırladı.

Sendika üyesi bir memurun hizmet için adaylığını açıklamasının memnuniyet verici olduğunu belirten Manisa Temsilcisi Mustafa Ali Algın,"Cem bey sendika üyemiz ve belediyeciliği yakından bilen içimizden birisi. Herkes emekliliğine yakın bu işlere soyunurken kendisinin memuriyet hayatının ortasında böyle bir işe kalkışması takdire şayan. Halka hizmet için bu yola çıkması bizleri haylisiyle memnun etmiştir, desteğimiz tamdır" dedi. Cem Çöllü' de destekleri için teşekkür ederek "Biz bu yola inanarak çıktık. Bizim felsefemizde kibir yok. Sizinde verdiğiniz örnek bizim inancımızı doğruluyor" diye konuştu.

Adaylık çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren MHP Şehzadeler Belediyesi Başkan Aday Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Temsilciliği'ni ziyaret etti. Sendika İl Temsilcisi Mustafa Ali Algın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çöllü, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Cem Çöllü'nün Manisa Belediyesi'nde çalıştığı süre boyunca Başkan Yardımcılığı ve birçok birimde müdürlük yaptığını hatırlatan Mustafa Ali Algın, kurulacak iki yeni belediyede belediyecilik tecrübesinin önemine dikkat çekti. Algın;"Cem Bey Manisa Belediyesi'nde başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken bir teknokrattı. Kendisi teknik olması nedeniyle belediyenin önemli birimlerinde müdürlük yaptı ve Başkan Yardımcılığında Manisa halkına hizmet götürdü. Bunları yakından takip ettik. Şimdi yine hizmete farklı bir kulvarda devam etmek istiyor. Kendisine başarılar diliyoruz. Aslında memurlar genellikle emekliliğine yakın ya da emekli olduktan sonra bu işlere soyunuyor. Ancak Cem Bey'in memuriyet hayatının ortasında böyle bir işe kalkışması takdire şayan. İçimizden birinin bu işe niyet etmesi bizleri haylisiyle memnun etti. Desteğimiz tamdır. Allah yardımcısı olsun. Elbette yeni kurulacak ki belediyede işlerin hızlı yürümesi ve bir an önce hizmete geçilmesi için belediyecilik tecrübesi önemli. Bu nedenle kamuoyunun daha iyi değerlendirme yapacağına inanıyoruz" dedi.

MESAİ ARKADAŞLARIMIN SORUNLARINI BİLİYORUM

Adaylığı öncesinde birçok insanla istişarede bulunduğuna dikkat çeken MHP Şehzadeler Belediyesi Başkan Aday Adayı Cem Çöllü'de memuriyet hayatının ortasında istifa ederek aday olmasının inançla alakalı olduğuna dikkat çekti. Çöllü;"Biz yola çıkmadan önce birçok insanla istişare ettik. Sizinde örnek verdiğiniz gibi siyasete girmek isteyen memurlar genellikle emekliliklerine yakın bu işe soyunurlar. Ancak biz her türlü riski göze alarak hizmet için bu işe niyet ettik. Bu nedenle içimiz rahat. Bize bu kararı aldıran inancımız oldu. Hizmeti takdir eden Manisalıların bizim niyetimizin temiz, halis olduğunu göreceğinden bir şüphemiz yok. Biz belediyecilik hayatımız boyunca kimseye tepeden bakmadık. Kibir, bizim çalışma felsefemiz de hiçbir zaman yer almadı. Halka rağmen hiçbir hamle de bulunmadık, gerektiği yerde tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduk. İnşallah bundan sonra da duruşumuz bu yönde olacaktır. Sendikanıza üye olan ya da olmayan mesai arkadaşlarımın da sorunlarını yakinen biliyorum. Görevim süresince özellikle başkan yardımcılığım döneminde birçok arkadaşımızın sorunuyla yakinen ilgilendik ve elimizden geldiği kadarıyla çözüme kavuşturduk. İnşallah talip olduğumuz makamlar bizlere nasip olur ve yine aynı şekilde arkadaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileniriz. Çünkü bizler için dayanışma çok önemli. Ben aynı zamanda sizin sendikanıza üye bir memurdum. Bu nedenle ilk sizleri ziyaret etmek istedik. Gösterdiğiniz yakın ilgi nedeniyle de teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şehzadeler Belediyesi Mustafa Ali Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title