Haberler

Yıldızhan: Çok Şüpheci Olduğum İçin Evlenemedim

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, "Hedef haline gelince hayata, ilişkilerinize, dostlarınıza şüpheyle bakmaya başlıyorsunuz." dedi.

Türk halk müziğinin ünlü ismi İzzet Yıldızhan, 'Sevgilim' isimli yeni albümünü çıkardı. Ünlü türkücü, dört yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşıyor. İzzet Yıldızhan müzik kariyerini ve özel hayatını anlattı. Nikahsız 3 eşinden 8 çocuk sahibi olan Yıldızhan "Çok şüpheci olduğum için evlenemedim" dedi.

İşte Yıldızhan'ın röportajı

Yeni albümünüzün ismini neden 'Sevgilim' koydunuz?

Sevgilim, o kadar güzel bir kelime ki... Bana çok sıcak ve samimi geliyor. Dört yılın ardından albüm çıkardım. Üç yıl boyunca İzmir'deki Hilton Double Tree isimli otelin tamamlanması için çalıştım. Şimdi otelin işletmeciliğini yapıyorum. İşleri yoluna koyunca asıl mesleğimin, yani müziğin başına geçtim. Bir yıldır da ciddi bir ekiple bu albüm için çalışıyorum. Albüme adını veren 'Sevgilim' isimli şarkı da kısa sürede beğenildi.

"PAMUK GİBİ ADAMIM"

Dört yıl şarkıcı için uzun zaman. Müzik dünyasına dargın olduğunuz için mi ara verdiniz?

Hayır, dargın değilim. Ancak müzik dünyasında gerileme olduğu da bir gerçek. Bu gerilemeye rağmen halk müziği sanatçıları, albüm yapmak zorunda. Çünkü dinleyici kitlemiz böyle bir beklenti içinde. Popçu olsak, bir single çıkarıp hayranlarımızın beklentilerine cevap veririz.

'Taş fırın erkeği' imajı çiziyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiye 'sevgilim' ya da 'bir tanem' diye hitap eder misiniz?

Bu imajı bir türlü kıramadım. Aslında ben aşk adamıyım. İkili ilişkide çok farklıyım. Belki dışarıda göstermiyorum ama sevildiğimi hissettiğimde her türlü aşk cümlesini rahatlıkla kurabilirim.

Özel hayatınızda nasıl birisiniz?

Sınırlar aşılmazsa, pamuk gibiyim. İlişkide saygı çok önemlidir; ilişkiyi yürütür. Saygılarını koruyan sevgililer, 90 yaşında da birbirlerine aynı güzellikte görünür.

"AŞKTA REDDEDİLDİM"

Hiç platonik bir aşk yaşadınız mı?

Karşılıksız sevgi yaşadığım oldu. Ayrıca pek çok kadın tarafından da reddedildim. Günümüzde aşklar çıkar üzerine kuruluyor. Çok iyi tanımadan bir ilişki kurulamıyor.

Yaşadıklarınızdan dolayı hayata karşı bir güvensizlik mi hissediyorsunuzç?

Hedef haline gelince hayata şüpheyle bakmaya başlıyorsunuz; ilişkilerinize, insanlara, dostlarınıza... Özellikle bizim gibi ünlü olanlar için geçerli bu durum.

İlişkilerinize şüpheyle yaklaştığınız için mi evlenmediniz?

Olabilir; olasılığı fazla.

Peki, bu saatten sonra evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Bir gün mutlaka evleneceğim. Şimdi hepimiz bir filmde oynuyoruz ama sonunu bilmiyoruz. Allah sonunu iyi yazmış olsun. Hayat bizi nereye götürür bilmiyoruz.

"İŞ DÜNYASINDA BAŞARILI OLACAĞIMI DÜŞÜNMEMİŞTİM"

Müziğin yanı sıra başarılı bir iş adamısınız. Otel dışında başka projeleriniz var mı?

Tabii ki var. Hilton'la birlikte Kıbrıs Girne'de bir otel açmayı planlıyoruz. Ancak ABD, Kuzey Kıbrıs Cumhuriyeti'ni tanımadığı için proje şu an askıda. Eğer proje gerçekleşirse, Kıbrıs'taki ilk Hilton Hotel'i ben açacağım.

İlkokul mezunusunuz. İş dünyasında bu kadar ilerleyeceğinizi tahmin ediyor muydunuz?

Böyle bir şeyi asla hayal etmemiştim. Ben hayal dünyasında yaşamam. Hayat bir risktir. Ben de o riski en az zarar görecek şekilde kullanıyorum. Bir balonu hızla şişirirseniz, patlar. Ancak balonu yavaş yavaş şişirdiğinizde patlamaz. Ben de hayata böyle bakıyorum. Yaptığım işlerde emin adımlarla yürümeye çalışıyorum. Kanunsuz, usulsüz bir hayatım yok. Hesap veremeyeceğim bir şey yok. Bu ülkede vergisini veren bir iş adamıyım.


Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

İzzet Yıldızhan Kıbrıs Hilton İzmir Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

vatandas mertnescafe55@hotmail.de:

millete ahkam kesip delikanli ayaklari yapip edebiyat kesiyonuz sizin dogrulariniz bumu izzet efendi kimseye güvenmiyorum derken sana güvenen yandi zaten benim bildigim izzetin kalbi donunda atar otel odalarinin cakma delikanlisi!!!!!!!!!!

28
0
yanıtYanıtla
seval acaredip_seval@hotmail.com:

izzetin kalbi donunda atar otel odalarinin cakma delikanlisi!!!!!!!!!! vallahi süpper kelimeydi cuk die oturdu ...:)))

yanıt0
yanıt0
manisada tedavi olfikret_601121@hotmail.com:

çocukların kimden olduğundan da şüpheye düşeceksin,ve hasta olacaksın

20
0
yanıtYanıtla
sivrihmakyol@hotmail.com:

Medeni hukuk bakımından bu ülkenin yüz karası olan bu adamı dinleyenlere, sevenlere, destekleyenlere sözüm: 'Esas sizlere yazıklar olsun!'

16
1
yanıtYanıtla
Atilla Cenkamigo007@hotmail.de:

8 cocugunun kac tanesi kiz cocugu senin bugün yaptiklarini bu sucsuz kizlarina baskalari fazlasiyla yapacak unutma .istesende istemesende yaptiklarinin yasiyacaksin. ,sen nasil sayisi belirsiz bayanlarin canilarin yaktiysan sen kizlarinin canlarini fazlasiyla yakacaklar bundan sende eminsin,bilyoruzki ne ekersen onu bicersin.

13
0
yanıtYanıtla
GARİBANnuris4586@hotmail.com:

tamamda bu herifin özelinden bize neki.okumadm haberi sadece başlığa baktımda yorum yapıyorum.arkadaş illa ara ara ortaya çıkıp yediğiniz yemediğiniz haltları bize çıkıp anlatmak zorundamısınız siz.

12
0
yanıtYanıtla
atekuzay4800@hotmail.com:

bu adam gibilerle aynı havayı solumak aynı ülkede yaşamaktan tiksiniyorum

7
3
yanıtYanıtla
şerafettinserafettin@gmail.com:

Ya gerçek diyorum şarkı filan türkü filan söyluyormu bu adam arada bir böyle magazinsel haberde görüyoruz ama

5
0
yanıtYanıtla
şerefseref_atkan@hotmail.com:

zavallı bunlar acıyorum

4
0
yanıtYanıtla
cansuelton123_123@mail.ru:

yillarda ibonun varligi seni catlatdi.hainsin.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title