Haberler

Çocuklarınıza Hayat Sigortası Yaptırın

Postbank'ta Finans Menajeri Olarak Çalışan Gökhan Reis, Ailelere Küçük Yaştaki Çocuklarını Hayat Sigortası Yaptırmaları Tavsiyesinde Bulundu.

Postbank'ta finans menajeri olarak çalışan Gökhan Reis, ailelere küçük yaştaki çocuklarını hayat sigortası yaptırmaları tavsiyesinde bulundu. Gökhan Reis, böylece hayat sigortasından sağlanacak gelir açısından büyük avantajlar elde edileceğini söyledi.

Almanya'nın Köln kentinde, Postbank'ta finans menajeri olarak çalışan Gökhan Reis, hayat sigortalarını erken yaşlarda yaptırmanın büyük avantajlar sağladığını söyledi. Ailelere çocuklarını hayat sigortası yaptırmaları tavsiyesinde bulunan Gökhan Reis, insanların sadece yaşlılıkta değil gençlik yıllarında da toplu paraya ihtiyaç duyduklarına dikkat çekti. Finans menajeri Reis, hayat sigortalarını özellikle ilk beş yılda bozdurmanın maddi kayıplara yola açacağı konusunda da uyarıda bulundu. Bu sigortaların uzun vade düşünülmesi gerektiğini ifade eden Gökhan Reis, Almanya'daki ekonomik koşulların insanları hayat sigortası yaptırmaya yöneltiğini dile getirdi.

UZUN VADELİ DÜŞÜNMELİ

Postbank'ta görevli Gökhan Reis, hayat sigortaları ile ilgili şu bilgileri verdi:

?Hayat sigortasının çocuk yaşlarda yapılmasında fayda var. Çünkü çocuk büyüyüp genç olduğunda üniversite, ehliyet, otomobil, evlilik gibi durumlarda paraya ihtiyaç duyuyor. Prim yatırılan süre uzun olacağından da eline ciddi paralar geçiyor. Bir kişi en az aylık 25 Euro yatırarak hayat sigortası yaptırabilir. Yatırdığınız parayı istediğiniz zaman çekebilirsiniz. Fakat ilk 5 yıl içinde çekmek isterseniz elinize çok az bir para geçebilir. İlk beş yıl yatırılan primler sigorta yapan kurumun personel ve idari masraflarına gidiyor. Zaten hayat sigortalarını uzun vadeli düşünmek gerekiyor. Bir hayat sigortası en az 12 yıl olmalı. Bu süreden sonra önemli miktarda bir gelir elde edebilirsiniz. Hayat sigortalarında süreyi istediğiniz kadar uzun tutabilirsiniz. Poliçede kararlaştırdığınız sürenin sonunda sigorta size parayı toplu mu yoksa aylık şeklinde mi almak istediğinizi sorar. Siz durumunuza göre karar verirsiniz. Hatta prim yatırırken bile biriken miktarın bir kısmını çekme imkanınız var.

İLGİ ARTIYOR

Hayat sigortanızı isterseniz geliri az ama korumalı, isterseniz geliri fazla fon bağlantılı yani hisse senedi ağırlıklı yaptırabilirsiniz. Eğer hisse senedi ağırlıklı bir tercih kullanmışsanız bunun mutlaka uzun vadeli olması gerek. Borsalar uzun vadede kazandırır ama kısa ve orta vadede çok değişken olabileceğini unutmayın. Son yıllarda Türk müşterilerimizin hayat sigortalarına ilgileri arttı. Bilindiği gibi Almanya'da yaşam seviyesi gittikçe düşüyor. Özellikle emekli aylıkları çok düşük. İnsanlar hayat sigortalarıyla geleceklerini garantiye almak, emekli aylıklarına bir destek istiyorlar. Ayrıca Türk müşterilerimizin artık hayat sigortalarına daha uzun vadeli baktıklarını ve bunları kısa vadede bozdurmadıklarını gözlemliyoruz. Hayat sigortaları gayrimenkul kredisi çekerken de işinize yarıyor. Bankalar gayrimenkul kredisi çekmek istediğinizde hayat sigortası yaptırmanızı istiyorlar. Eğer mevcut hayat sigortanız varsa onu göstererek kredi çekebiliyorsunuz.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title