Haberler

Çocuklarını Göremediği İddiasıyla Elektrik Direğine Çıktı

Güncelleme:

Aydın'da eşinin kendisinin çocuklarıyla görüştürmediğini öne süren şahıs elektrik direğine çıkarak eylem gerçekleştirdi.

Aydın'da bir kişi eşinin çocuklarıyla görüştürmediği iddiasıyla elektrik direğine çıkarak eylem yaptı.

AİLESİYLE GÖRÜŞMEK İÇİN ELEKTRİK DİREĞİNE ÇIKTI

Tepecik Mahallesi'nde eşinin kendisini eve almadığını ve 6 çocuğuyla görüştürmediğini iddia eden 46 yaşındaki A.B., elektrik direğine çıkarak, ailesiyle görüşmek istediğini söyledi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri, güvenlik önlemi aldı. Polisin ikna çabaları sonuç vermeyince A.B'nin eşi S.B. ve çocukları olay yerine getirildi.

EŞİ, ÇOCUKLARINI GÖREBİLECEĞİNİ SÖYLEYİNCE DİREKTEN İNDİ

A.B., cep telefonuyla görüştüğü eşinin çocuklarını görebileceğini söylemesi üzerine eylemine son verdi. Elektrik direğinden yardım almadan inen A.B, eşinin 10 gündür kendisini eve almadığını, çocuklarını göremediğini öne sürdü. A.B, aşağı inmesinin ardından jandarma aracına bindirilerek, olay yerinden götürüldü.

"ÇOCUKLARIMIN ERKEN YAŞTA EVLENDİRİLMESİNİ İSTİYORUM"

Eşinin çocuklarına ve kendisine şiddet uyguladığını ileri süren S.B. ise bu konuda jandarmaya şikayette bulunduğunu belirterek, "Çocuklarımın hepsi okuyor. Hepsi bu sene takdir aldılar. Çocuklarımın Güneydoğu'ya gidip erken yaşta evlendirilmesini istemiyorum. Kız çocuklarımı erken yaşta gelin edilmekten korumaya çalışıyorum. Ben kızlarımı Şırnak'a götürmeyi değil okutmayı istiyorum. Eğer ben okumuş olsaydım ve imkanım olsaydı, bu kadar yıl bu adama katlanmazdım."

Kaynak: AA / Güncel

Tepecik Aydın Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

anonim:

kurban olurum böyle anneye elinden öperim. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title