Haberler

-Çocukların Evi Yıldırım Belediyesi Kreşi

Güncelleme:

Gelecek nesilleri oluşturmada çocukların temel gelişimine önem veren Yıldırım Belediyesi, eğitim alanında yaptığı çalışmaları sürdürüyor.

Çocuk gelişiminde en önemli dönemi kapsayan 3-6 yaş grupları arasında eğitim veren Yıldırım Belediyesi Kreşi, Yıldırımlı ailelerden büyük ilgi görüyor. Kaplıkaya'da yer alan hizmet binasında 6 sınıf ve 6 öğretmenle hizmet veren Yıldırım Belediyesi Kreşi 2016 – 2017 eğitim öğretim döneminde sanat etkinlikleri, Türkçe etkinliği, oyun, müzik, fen ve matematik etkinliği, deney çalışması, okuma yazmaya hazırlık çalışması, drama, sportif etkinlikler ve bahçe etkinlikleri gibi temel eğitim konularında 111 öğrencinin ilkokula hazırlık ve uyum sürecinde önemli pay sahibi oluyor. 6 yaş grubunun diploma alarak mezun olduğu yıl sonu etkinliğinin yanı sıra İlköğretim Haftası, Hayvanları Koruma Günü, Dünya Çocuk Günü, Cumhuriyet Bayramı, Kızılay Haftası, Atatürk Haftası, Öğretmenler Günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi belirli gün ve haftalar kutlanarak öğrencilerin evrensel değerler çerçevesinde duyarlı bireyler haline gelmeleri sağlanıyor.

'GELECEĞİN BAŞARILI BİREYLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ'

Ülkenin güçlenmesinin çocukların alacağı sağlam temellere dayanan bir eğitimle mümkün olduğunun altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri ve devlet yöneticileri bugünün çocukları arasından çıkacak. Her alanda donanımlı bireyler yetiştirerek güçlü Yıldırım'ı ve güçlü bir ülkeyi inşa etmeyi amaçlıyoruz" dedi. Okul öncesi eğitimin çocuk gelişiminde önemli pay sahibi olduğunu hatırlatan Edebali, "Temel eğitim safhasında hizmet veren Yıldırım Belediyesi Kreşimiz'de yavrularımıza aile sıcaklığı oluşturarak anne baba şefkatiyle yaklaşıyoruz. Çocuklarımızın eğitimlerinde gerekli misyon çerçevesinde hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title