Haberler

Çocukları Islak Pike ile Kurtardı

Binada oturan ve dumandan etkilenen 1'i bebek 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Binada oturan ve dumandan etkilenen 1'i bebek 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yangından kurtulan kadın, "Çok büyük ateş vardı. Banyoya girdim pikeyi ıslattım. Çocukları banyoya soktum. Sonra çıkardım" dedi.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA

Sultanbeyli Hamidiye Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi Bulut Sokakta bulunan bir mobilyacı dükkanında saat 16.30 sıralarıhda yangın çıktı. Doğalgaz kutusunun da patlamasıyla büyüyen yangın kısa sürede üst katlara da sıçradı. Binada oturanlar yangını fark edince dışarı koştu. Bu sırada 1'i bebek 5 kişi dumandan etkilendi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Dumandan etkilenen 5 kişiye önce olay yerinde ilk yardım uygulandıktan sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

İtfaiye ekipleri yangının sönmesinin ardından işyeri ve dairelerde inceleme yaptı. Maddi hasarın meydana geldiği yangında can kaybı yaşanmadı. Yangından kurtulan anne, "Koltukları tutuştu. Dışarıya çıkmaya çalıştım ama çıkamadım. Çok büyük ateş vardı. Banyoya girdim pikeyi ıslattım. Çocukları banyoya soktum. Sonra çıkardım" dedi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli Hamidiye Eyüp Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ali:

kahraman polis : 04:38 den sonra izlenir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title