Haberler

Bodrum'da Çocukları İçin Sahneye Çıktılar

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, özel bir kreş ve gündüz bakımevinin düzenlediği tiyatro oyununda veliler, çocuklarına sürpriz yapıp rol aldı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, özel bir kreş ve gündüz bakımevinin düzenlediği tiyatro oyununda veliler, çocuklarına sürpriz yapıp rol aldı. Sahnede bir anda anne-babalarını karşılarında gören çocuklar önce şaşırdı, ardından keyifle oyunu izledi. Kimi çocuklar ise sahnedeki anne-babalarını gösterip seslenmekten kendilerini alamadı.

Bodrum'da özel bir kreş ve gündüz bakımevi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklara sürpriz yaparak onları tiyatro oyunu izlemek üzere Nurol Kültür Merkezi'ne götürdü. Tiyatro izlemeye ilçedeki diğer kreşlerden de çocuklar davet edildi. İdarecilerin eşliğinde salona gelen çocuklar koltuklara oturup oyunun sahnelenmesini beklemeye başladı. 'Pamuk Prenses ve 7 Cüceler' adlı oyununda rol alan kreş ve bakımevindeki çocuklardan bazılarının anne ve babaları, heyecan içerisinde son hazırlıklarını yapıp sahneye çıktı. Sahnede bir anda anne-babalarını karşılarında rengarenk kostümler içinde gören çocuklar, büyük şaşkınlık yaşadı. Çocuklardan kimisinin sahneye çıkan annelerini gösterip, "Anne" diye seslenerek el sallamaları ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Bir süre sonra duruma alışan çocuklar, keyifle oyunu izledi.

Bir televizyon kanalındaki şaka programıyla tanınan Mustafa Karadeniz'in de katkısıyla sahnelenen oyunda 9 veli rol aldı. Oyunun sonunda çocuklar uzun süre alkışladıkları anne babalarına koştu. Oyunda rol alan velilere günün anısına plaket verildi. Farklı mesleklerden olan ve renkli kostümleri ile sahneye çıkan velilerden Osman Can, kızı Lale Cansu Can için oyunda rol aldığını belirtip "Ona mutlu anlar yaşatmak istedim" dedi.

Sahneyken izleyiciler arasındaki çocuğunun kendisine seslenmesiyle neredeyse konsantrasyonunun bozulacağını belirten Özlem Bayındır ise "Çocuklarımız çok mutlu oldu. Çok güzel bir gündü. Önemli olan da buydu" diye konuştu.

Pamuk Prenses rolündeki Özlem Mutlu ise "Her sene 23 Nisan'da çocuklarımız bizim için bir şeyler, programlar yapardı. Bu kez biz onlar için bir şey yapalım istedik. Daha önce böyle bir kostüm giyeceğim aklıma gelmemişti. Kızımın okul yönetiminde böyle bir projeyle geldiklerinde ilk başta tereddüt ettim ama sonra 'Neden olmasın' dedim. Kızıma hayatı boyunca güzel bir armağan olacağını düşünüyorum" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title