Haberler

Çocuklara Uygulamalı İngilizce Konuşma Merkezleri"

ilandır
Güncelleme:

Yetişkinlerin İngilizce dilini akıcı konuşmaları ve konuşulanı anında algılamaları için, küçük yaşta bir altyapı oluşturulması gerekmektedir. Ancak ülkemizde böyle bir altyapıyı oluşturacak bir uygulama, çözüm veya içerikten bahsetmek zor. Uygulamalı İngilizce konuşma merkezleri bu konuda yeni ve son derece başarılı bir çözümdür. Bu merkezlerde çocuklar konuşma ve konuşulanı anlamaya yönelik kalıcı bir altyapı oluşturmakta, becerileri hızla gelişmekte, bu dili sevmekte ve yetişkin olduklarında keyifle kullanmaktadırlar.

Bir çok ülke ile birlikte "Çocuklara Uygulamalı İngilizce Konuşma Merkezi" zinciri ülkemiz genelinde de açılmaktadır. Eğitim sektörüne yatırım yapmak ve kendi işini kurmak isteyenler bulundukları bölgelerde sadece 17 500 Türk Lirası yatırımla böyle bir merkez açmaları mümkün. Ayrıca eğitim sektöründe bir geçmişleri veya bir tecrübeleri olması da gerekmemektedir. İngilizce ya da her hangi bir yabancı dil bilmelerine de gerek yoktur. Boston, Amerika merkezli bir kurum olan Global Öğretim Sistemleri tarafından ülke genelinde açılmakta olan Çocuklara Uygulamalı İngilizce Konuşma Merkezleri mükemmel, denenmiş ve son derece başarılı bir iş modelidir.((Ayrıntılı bilgi: )

Bu merkezlerde sıra, masa, sandalye, kitap, defter gibi klasik sınıf ortamı aşılmıştır. Dijital teknolojiyle geliştirilen sınıf modeli bir tiyatro sahnesine daha yakındır. Bu "sahne"lerde çocuklar oyuncu ve öğretmen de öğreten değil, yönetendir. Çocukları %90 oranında öğrenim sürecine dahil eden bu çözüm bir kitap, video veya bilgisayar programı değil, çok etkili bir İngilizce öğretim sistemidir.

Global Öğretim Sistemleri çözüm ortağı olarak böyle bir merkez açmak için devlet ilköğretim kurumlarına yakın bir bölgede en az iki büyük odası olan bir daire kiralanması birinci adımdır. Global Öğretim Sistemleri bu dairede Çocuklara Uygulamalı İngilizce Konuşma Merkezi oluşturacak tüm süreci detaylı olarak planlamış olup adım adım uygulamaktadır. Bu merkez çok kısa sürede başarılı ve kârlı bir işletme olarak eğitim sektöründeki yerini almaktadır.

Mevcut veya yeni oluşan bir zincire katılarak iş kurma aşamasında bazı noktalar çok önemlidir:

  • İyi bir araştırma yapılmalı, isabetli bir yatırım olup olmadığına karar verilmeli.
  • Verilen hizmete talep var mı, araştırılmalı.
  • Yatırım ne kadar zamanda geri dönmekte ve karlılığı nedir, hesaplanmalı
  • İşin mahiyeti, rakipleri, riskleri, yönetim konuları etraflıca araştırılmalıdır
  • Ve en önemlisi, bu işi yapmak heyecan ve keyif verecekse, yapılmalıdır.

  • web sitesini detaylı inceledikten sonra, heyecan duyacağına ve bu işi yapmaktan keyif alacağına inanan tüm okuyucular sadece 17 500.-TL yatırımla eğitim sektöründe kendi işlerini kurmaları mümkündür.

    (Ayrıntılı bilgi: )

Amerika Birleşik Devletleri Boston Advertorial Haberler Haberler

title