Haberler

Çocuklar Sevinçle Karşıladı

Güncelleme:

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi bir yandan yeni parkların yapımına devam ederken, diğer yandan da parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İlçe Merkezindeki oyun parkların yapımı devam ederken bir yandan da Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen köylerde oyun parkı kurarak mahalle sakinlerinin takdirini toplamaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Daire Müdürleri oyun parklarında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, halkının ve gençlerinin her türlü gereksinimlerini yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Sındırgı Belediyesi, yaz sezonunda özellikle okulların tatil olması ile genç ve çocukların ihtiyacı olan park ve fitnesi spor aletlerinin yer aldığı parkların sayısını artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde olmak üzere son dönemde çok sayıda oyun parkı kurdu.

PARKIN DURUMU İNCELENİYOR

İlçe genelinde süren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yavaş ve Daire Müdürleri, oyun grubu monte edilecek parklara ilişkin öncelikli olarak durum değerlendirilmesi yapıldığını aktararak "Çalışma yapılacak olan parklar tam anlamıyla incelenerek, mevcut oyun parkı varsa kullanılıp kullanılamayacağı değerlendiriliyor. Değerlendirmeler neticesinde alan içerisindeki oyun grupları kullanılabilecek gibiyse, tahrip olan malzemeler yenilenerek parklar yeni yüzü ile hizmete giriyor. Ancak, kullanılamayacak olan oyun grupları yerinden sökülerek yerine yenisi monte ediliyor. İnsanlarımızın dinleneceği, yeşil bitki örtüsü ile moral bulacağı dinlenme parklarının yanı sıra alanın büyüklüğü ile orantılı olarak çocuk oyun guruplarının ve bayanlar için spor aletlerinin yer aldığı park alanları artarak devam edecektir. Spor aletleri ve çocuk oyun gurupları olarak önemli çalışmaları yapacağız ve bu üretilen gurupları hem mevcut olan, hem de yeni yapacağımız park alanlarında kullanarak halkımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz'' ifadelerine yer verdi.

AİLELERE HİTAP EDECEK

Yapılan çalışmaların ardından modern ve kullanışlı parklar ortaya çıkaran belediye ekipleri, bu parkları hizmete sundu. Yeni oyun grupları, spor alanları, spor aletleri, oturma alanlarının kazandırıldığı parklar oluşturan belediye, çalışmalarını yeni parkların inşaatında sürdürüyor. Mevcut ve kullanımı zor olan parkları yeniden inşa ederek halkına huzurlu dinlenme alanları sunan Sındırgı Belediyesi, parkların ailelere hitap etmesini sağlıyor.

MODERN GÖRÜNÜM

Sındırgı'da, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince, ir yandan parkların revize çalışmaları sürdürülürken diğer yandan yeni parklar kazandırılıyor. Sındırgı Belediyesi parkları revize ederken, parkların daha modern bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Atıl durumda ya da farklı amaçlarla kullanılan parkların yenilenerek şeffaf ve modern bir görünüme kavuşturan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, tüm parklarda yaptığı çalışmalar çerçevesinde parklara oyun grupları, spor alanları, dinlenme alanları gibi alanlar kazandırıyor. İlçe geneline yapılan oyun ve fitness gruplarının ise, daha uzun ömürlü olması için gruplara zarar verilmemesi çağrısında bulunan yetkililer, herkesin yapılan hizmetleri koruması çağrısında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Yavaş Sındırgı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title