Haberler

Çocuklar İçin Çok Özel Bir Dünya; "HARİKA Matematik Sergisi"

Güncelleme:

"Hayatın her alanında var olan Matematik; bu sergi ile çok sevilecek"

Harika Matematik Sergisi; 20 farklı ünite ile çocukları eğlendirerek bilgilendiren, analitik düşünce ve derinlemesine sorgulama için teşvik eden, iletişim kurmaya cesaretlendiren ve çocukların deneyimlerini rahatlıkla paylaşabilecekleri interaktif bir sergi.Matematiğin temel konularının eğlenceli bir şekilde işlendiği sergi, Maslak Uniq İstanbul'da 3 ay boyunca ziyarete açık.

Ortaokul Matematik Dersi Öğretim Programı'na uygun hazırlanmış ünite ve konu istasyonlarında çocuklar, bilgilerini pekiştirebilecek ve arkadaşları ile hoş vakit geçirebilecekler. Çocukların; hayatın her alanında var olan Matematik ile etkin bir bağ kurmasını hedeflenen sergide yer alan tırmanma duvarı ve trambolin ise çocuklara vücutlarındaki matematiği keşfetme olanağı sunuyor. Çocuklar Atölye Alanı-Auditorium- Trambolin Park ile 1600m2 lik bir alanda keyifli vakit geçirebiliyorlar.

The ZONE

IEG & 73 Organizasyon işbirliği ve Finansbank ana sponsorluğuyla Uniq İstanbul'da 1600 m2 lik dev bir alanda açılan Kültür ve Eğlence Merkezi The ZONE'da; Çocuklar, eğlence, kültür, sanat, bilim, teknoloji, spor, aile kapsamında yer alacak konularda eğlenerek öğrenecek, yaşıtlarıyla tanışacak, bilgilerini paylaşacak, kendilerini geliştirme ve enerjilerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

The ZONE içerisinde ki Üniteler: Sergi Alanı-Atölye Alanı-Auditorium-Trambolin Park

Sergi Alanı: Her büyüklük ve içerikte sergilerin, etkinliklerin gerçekleştirilebileceği geniş olanaklara ve teknik alt yapıya sahip Sergi Alanı'nda gerçekleştirilen ilk sergi Harika Matematik.20 farklı sergi istasyonu, matematiğin temel konularını anlatırken çocukları şaşırtıyor, düşündürüyor ve eğlendiriyor. Sergi içindeki tırmanma duvarı ve trambolin ise çocuklara vücutlarındaki matematiği keşfetme olanağı sunuyor. Matematik ile ilişki kurmayı etkin bir süreç olarak ele alan sergi, ziyaretçi çocukların öğrenme sürecinde aktif katılımcı olmalarını ve kendi öğrenme süreçlerinin öznesi olmalarını öngörüyor. Sergiye gelen öğrenciler eğlenceli bir ortamda, Ortaokul Matematik Dersi Öğretim Programı'na uygun hazırlanmış ünite ve konu istasyonları başında bilgilerini pekiştirebilecek ve arkadaşları ile hoş vakit geçirebilecekler. İsterlerse öğretmenleri de serginin bir parçası olarak, kendi sınıf ortamları ile bağ kurabilecek ek konulardan bahsedebilecekler.

Atölye Alanı :Sergide sunulan konular başta olmak üzere, çeşitli konularda gerçekleştirilecek atölye çalışmaları ile çocuklar öğrendiklerini uygulama, yaşıtlarıyla birlikte bilgi ve becerilerini geliştirme ve ekip olarak çalışma olanakları bulacaklar.

Auditoryum:Dünya standartlarında ses ve görüntü sistemleriyle, yüksek teknolojili alt yapıya sahip auditoryum'da; çocuklar sergiyle ilgili söyleşilere katılarak, sunumlar, eğitici ve öğretici filmler izleyerek, derinlemesine bilgi sahibi olacaklar.

Trambolin Park:Türkiye'nin ilk indoor trambolin parkı olan bu çok özel oyun alanında, çocuklar hem eğlenecek; hem de fazla enerjilerini böylesine keyifli bir aktivite ile harcayarak rahatlayacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Maslak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title