Haberler

Çocuklar Doğdukları Hastanenin Kardeşlik Şöleninde Buluşuyorlar

Avrasya Hospital, kuruluşunun 15. yılında farklı bir organizasyona imza atarak bünyesinde doğan çocuklarla 3. Avrasya Kardeşliği Çocuk Şöleni’ni kutluyor.

Avrasya Hospital, kuruluşunun 15. yılında farklı bir organizasyona imza atarak bünyesinde doğan çocuklarla 3. Avrasya Kardeşliği Çocuk Şöleni'ni kutluyor.

15 yılda yaklaşık 21 bin çocuğun dünyaya geldiği ve 250 bin çocuğa hizmet veren Avrasya Hospital, bu alanda kırılması zor bir rekora ulaşılmış oldu. Geleceğin Türkiye'sini oluşturan sağlıklı çocukların dünyaya gelmesinde ve sağlıklı büyümesinde, modern tıbbın verdiği tüm imkanları sonuna kadar kullanan Avrasya Hospital, kuruluşunun 15. yılında bünyesinde doğan çocuklarla 3. Avrasya Kardeşliği Çocuk Şöleni'ni kutluyor.

AVRASYA ÇOCUKLARI 21 HAZİRAN CUMARTESİ BULUŞUYOR

21 Haziran Cumartesi Günü hastane yanındaki Batı Trakya Spor Kulübü Tesisleri'nde yapılacak olan kutlamalar saat 13: 00 ile 17: 00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Binlerce ailenin davet edildiği kutlamalar çerçevesinde çeşitli yarışmalar, hediyeler, animasyonlar ve ikramlarla görsel şölen havasında bir kutlama yapılması planlanıyor. Ayrıca etkinlikte çocukların sevdiği markalar standları ve hediyeleri ile güne renk katacaklar. Düzenlenecek yarışmalarda çocuklara sürpriz hediyeler verilecek. Çocukların ruhsal ve fiziksel gelişmesinde rol oynayan kurum ve kuruluşlara da plaketlerin verileceği etkinlik tam bir şölen havasında geçecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Avrasya Şölen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title