Haberler

Çocuklar Bu Bayram Sevinecek

Güncelleme:

Bu yılki Ramazan Bayramında 500 yetim ve yoksul çocuğun bayram ihtiyaçları karşılanacak.

Bu yılki Ramazan Bayramı'nda 500 yetim ve yoksul çocuğun bayram ihtiyaçları karşılanacak.

Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen proje, 500 yetim ve yoksul çocuğun ihtiyaçlarını karşılayarak onları Ramazan Bayramına hazırlıyor. Geçen yıl 300 yetim ve yoksul çocuğun ihtiyaçlarını karşılayan federasyonun bu yılki hedefi 500 çocuğa ulaşmak.

Bağcılarda yapılan federasyon iftarında yardım çağrısında bulunan Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan, çağrılarına karşılık veren hayırseverlere ve organizasyonu yapan Deniz Yıldızı Derneği Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti. Arife günü Giresun'da yetimlerle buluşacaklarını söyleyen Turan, katkıda bulunmak isteyen hayırseverlere henüz geç kalmadıklarını söyleyerek, "Müslümanların hayırla yarıştığı bu mübarek ayda yapacağınız yardımlarla Giresunumuzun muhtaç çocuklarına yalnız olmadıklarını hissettirin" dedi.

Turan sözlerine şöyle devam etti: "Bir yoksulun ya da yetimin bayramda arkadaşları gibi yeni kıyafetler giymesinin sevincini insanın kendi içinde hissetmesi müthiş bir duygu, bunu tatmayana anlatmanız mümkün değildir. Bu yıl sizde bayramınızı en az bir yetimi sahiplenmenin mutluluğu ile idrak edin, bu bayramda bir yoksulumuzun yüzü sizinle gülsün, yetimler gülerse dünya güler, onlara bayram sevincini arifeden yaşatalım". Turan İsrail'in katlettiği çocukları da unutmayarak konuşmasında bu sisteme seyirci kalanlara da seslendi.

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Kuveyt Türk İstoç Şubesi IBAN TR55 0020 5000 0089 3120 3000 01 - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Deniz Yıldızı Hasan Turan Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title