Haberler

Çobanlar Hain Tuzağı Buldu, Asker İmha Etti

Güncelleme:

Ağrı'da çobanlar tarafından bir köprünün altında bulunan bomba düzenekli 9 büyük boy tüp, askerlerce kontrollü olarak imha edildi.

Ağrı'nın Tendürek Dağı geçidi yakınlarındaki çobanlar tarafından bir köprünün altında bulunan bomba düzenekli 9 büyük boy tüp, askerlerce kontrollü olarak imha edildi. Çobanların dikkati, bir faciayı önledi.

KORUCULARA SÖYLEDİLER

Ağrı'nın Tendürek Dağı eteklerindeki Somkaya köyü çobanları, bu sabah saatlerinde hayvanları otlatmak için bölgeye götürdü. Doğubayazıt-Çaldıran yolu üzerindeki bir köprünün altında poşetlere sarılı düzenek fark eden çobanlardan biri köye gidip durumu koruculara söyledi.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Korucuların bilgi vermesi üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda asker, bomba yerleştirilmiş tüpleri kontrollü patlatmak için yolu trafiğe kapattı.

3 BÜYÜK ÇUKUR OLUŞTU

Bomba imha uzman ekipleri tüpleri köprünün altından çıkararak boş bir arazide kontrollü olarak patlattı. Patlamanın etkisi ile 3 büyük çukur oluşurken Somkaya köyünde bazı evlerin camları kırıldı. Tüplerin imha edilmesinin ardından yol trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tendürek Dağı Ağrı Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

cahil:

çobanların tc numaralarını da yazaydınz amk

34
1
yanıtYanıtla
Reyis:

Olay ların detaylı vermeyin insanlar tehlike altında kalmasın Tebrikler bu arkadaslara Kutlarım

30
0
yanıtYanıtla
CCC TC CCCMobil-IOS:

CANLI YAKALANANLARI TÜP ÜN ÜZERİNE OTURTUP PATLATACAN MEKİKSİZ UZAYA CIKAN İLK TERÖRİST OLARAK TARİHE GEÇECEK

29
0
yanıtYanıtla
EMEKLİ POLİS:

Haber Kom. Sen neden böyle haber yapıyorsun. Bir ihbar üzerine de geç.gecede Keşanlı sürücüyü adıyla beraber tesis ediyorsun.kime çalışıyorsun.

29
0
yanıtYanıtla
Malatyali Mobil-ANDROID:

vatandaşın dikkati sayesinde deselerdi keske.. bukadar açık deşifre edilmeseler çok daha iyi olur bu haberi basına verenlerin bu kadarına kafası çalışmıyormu acaba???

27
0
yanıtYanıtla
Timur argunMobil-IOS:

O tüpler içinizde patlasın hayin kahbeler

19
1
yanıtYanıtla
alexMobil-ANDROID:

askere herkez yardım etmeli çobanı köylüsü bakkalı özelliklede muhtarı korkmamalı askerimiz korkuyormu biliyoruzki kürt kardeşlerimizde rahatsız bundan onlara yardım edenleri askere bildirseler bir daha köylere inemezler zaman birlik beraberlik zamanıdır

20
0
yanıtYanıtla
adem:

O tupleri bulan ve ihbar eden coban kardeslerimiz ödullendirilmeli

20
0
yanıtYanıtla
HAS:

PKK''nın kürtlerle alakası yoktur. PKK ermeniler tarafından kurulmuştur! Türkler, Kürtlere niye yükleniyor anlamıyorum. Bunu anlayamayacak kadar salak olan Kürtleri de ayrı zavallı buluyorum. PKK desteklemekten vazgeçin, kimse gelip sizi Ortadoğunun şahı yapmayacak. Ermeni örgütüne destek verip duruyorsunuz.

18
1
yanıtYanıtla
ER DEDİĞİN:

KORUCULARDANDA ALLAH RAZI OLSUN VATAN MİLLETLERİ. BİRLİK OLALIM KARDEŞLER VATANIMIZA SAHİP ÇIKALIM

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title