Haberler

CNN Önünde İsrail Protestosu

Güncelleme:

İsrail'in Gazze'ye saldırıları, ABD'nin New York kentindeki CNN ve Fox News binaları önünde protesto edildi.

Amerika'da CNN'in bulunduğu Manhattan'daki Time Warner İş Merkezi önünde başlayan protesto gösterisine, aralarında Yahudilerin de bulunduğu çok sayıda din ve milletten binlerce kişi katıldı.

Nazi sembolüne dönüştürülmüş İsrail bayrakları, Gazze saldırılarından fotoğrafların yer aldığı dövizler taşıyan eylemcilerin birçoğunun da yüzünü Filistin bayrağı renklerinde boyadığı gösteri sırasında, New York polisi yoğun güvenlik önlemi aldı. Protesto boyunca; "Gazze buradayız, çocuklarına söyle korkmasınlar", "Hepimiz Filistinliyiz", "Gazze ağlama, asla ölmene izin vermeyeceğiz", "Özgür Filistin" ve "Çok yaşa Gazze" şeklinde sloganlar atıldı.

Gösteride, İsrail ve ABD'nin hedef alındığı gösteri sırasında taraflı yayın yaptıkları gerekçesiyle CNN ve Fox News kanalları da protesto edildi.

"BUGÜN KAÇ ÇOCUK ÖLDÜRDÜN İSRAİL"

Gösteri sırasında ellerindeki İsrail bayraklarıyla gruba sözle sataşan bazı İsrail yanlısı kişilere polis müdahale etti. Bazı Filistin yanlılarının, İsrail bayrağı ile fotoğraf çektirmek isteyen İsrailliler'e izin vermediği gözlendi.

Protestolarını yaklaşık 2 saat süresince CNN önünde devam ettiren göstericiler daha sonra Times Meydanı'ndan geçerek Fox News binası önüne kadar sloganlar atarak, polis eşliğinde yürüdü.

Göstericileri burada da küçük bir İsrail yanlısı grup karşıladı. İsrailli gruba; "Bugün kaç çocuk öldürdün İsrail", "Kendinden utan İsrail" şeklinde karşılık veren protestocular eylemlerini burada bitirdi.


Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri New York İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Cehalet:

Evet sevgili Türk dostlarım. Hadi hep beraber AYIFON larımızı alalım. Selfi çekip FEYSBUK a koyalım. AYIFON u olmayanlar QUALCOMM işlemcili herhangi bir akıllı telefon kullanabilir sorun değil. ANDROİD işletim sistemimizi kullanarak TİWİT atalım. İNSTAGRAM da paylaşalım. WATSAP a ekleyelim. INTEL işlemcili Retina ekranlı AHMAKBUK PURO muz ile GOOGLE a girip bi kontrol edelim. Sonra GMAİL, HOTMAİL ve YAHOO ile arkadaşlarımıza gönderelim. Sonra da MEK DANILDSa gidip hamburger yiyip KOKA KOLA içelim. İsteyenler DOMİNOS ta pizza ya da KENTUCKY de tavuk yiyebilir. Üstüne de bir ALGİDA Maraş Usulü dondurma yiyelim. Ardından bir MARLBORO yakıp caddede biraz yürüdükten sonra BARDAKTA MISIR alalım ve yanında ÜLKER bisküvi yiyelim. Üstüne de bir şişe NESTLE Pure Life su içtik mi MÜKEMMEL bir İSRAİL PROTESTOSU yapmış oluruz.

9
0
yanıtYanıtla
isimsiz yusuf yusuf ..:

fox tv yahudi kanalı

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title