Haberler

CNN International Commercial'ın Başkanı Rani Raad oldu

Güncelleme:

CNN Uluslararası ticaret grubunu ve CNN'in uluslararası ticaret faaliyetlerini yöneten Rani R. Raad, CNN International Commercial'ın Başkanı oldu.

Bu görevinde Raad, ABD dışında da CNN'in ticari işlevli faaliyetlerinden sorumlu olmaya devam edecek. Bunun yanı sıra Turner Global'in programlı satış stratejisinin geliştirilmesi, reklam satış, içerik satış ve ortaklıklar, iş geliştirme, pazarlama ve araştırma departmanları da bundan böyle Raad'ın kontrolünde olacak.

Rani Raad yeni görevini şu sözlerle değerlendirdi: "CNN'in hızlı değişen haber trafiği ve medyadaki rolü konusunda heyecanlı ve tutkuluyum. Dünyanın haber lideri olarak yeniliğe olan bağlılığımız, ticari faaliyetlerin yanı sıra markanın editoryal çıkışını da destekliyor. Ticari partnerlerimiz için pazara getirdiğimiz çok daha sofistike, yaratıcı çözümler ile bu değişimin bir parçası olmayı iple çekiyorum."

Turner Global Başkanı Gerhard Zeiler ise Raad'ın yeni göreviyle ilgili olarak; "Rani'nin uluslararası pazarlardaki ticari girişimleri içeren çeşitli portföy yönetiminde dikkate değer bir tecrübesi var. CNN'in uluslararası ticari faaliyetlerini yürütmek için bu alanda tecrübeli kişileri bir araya getirerek lider dijital bir ekip kurdu. Kurulan bu ekip, sınıfının en iyisi ve ödül kazanmış reklam satışları çözümleri sunarak, dünya çapında yeni markalar yaratmak üzere lisanslama ve içerik satış programları sunacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title