Haberler

    İncirlik Hava Üssü Kapatıldı

    Güncelleme:

    ABD'nin IŞİD'e karşı hava saldırıları düzenlemek için kullandığı İncirlik Hava Üssü kapatıldı. Obama, darbe girişimini görüşmek için Ulusal Güvenlik Konseyini topluyor.

    CNN International, ABD ordusu tarafından kullanılan İncirlik Hava Üssü'nün Türk yetkililerce giriş-çıkışa kapatıldığını bildirdi.

    CNN'in haberine göre, ABD Konsolosluğu, üste elektriklerin kesildiğini duyurdu.

    Konsolosluk, ABD vatandaşlarını, ikinci bir bildirime kadar üsten uzak durmaları için uyardı.

    OBAMA'DAN FLAŞ KARAR

    Öte yandan Beyaz Saray, ABD Başkanı Barack Obama'nın, Türkiye'deki gelişmelerin ele alınması için önümüzdeki saatlerde Ulusal Güvenlik Konseyi'ni toplayacağını açıkladı.

    İlgili Haberler
    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Barack Obama İncirlik Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
    500

    Yorumlar (19)

    türk:

    akpli araplar askerleri kırbaçladı , askerin boğazını kesip aşşağı attı . bu olaylar hiç zorunuza gitmiyor değil mi ? asker doğuda zaten çektiğini çekiyor akp`nin menfaatleri yüzünden . türkiye diye bir şey kalmamıştır bana göre milletide arap bedivisi kendisi çöl olmuştur

    58
    23
    yanıtYanıtla
    SEZER:

    Amerika Türkiyenin hiç bir zaman Dostu değildir.

    54
    0
    yanıtYanıtla
    allahu ekber:

    Allahu Ekber. . . Allahu Ekber. . . Allahu Ekber. . . Allahu Ekber. . . Allahu Ekber. . . Allahu Ekber. . .

    12
    10
    yanıtYanıtla
    vatandas:

    kendimizi kucuk dusurmek icin elimizden geleni yapiyoruz yazik gunah o asker cocuklara onlarin sucu ne basindakiler yuru dedimi mecbur gidicek neyapsin zavalilar suclari ne.

    20
    0
    yanıtYanıtla
    abvcdd:

    amerikaya mi kaldi bizi ele alip elestirmek. bizi amerika mi yonetiyor. amerikada olaylar oldugu zaman biz guvenlik konseyini toplayip elestiri yapiyormuyuz?

    15
    1
    yanıtYanıtla
    parazitler:

    Defolun ulkemizden asalak pis parazitler.

    14
    1
    yanıtYanıtla
    mit:

    HAHAHA IS SAVAS GELECEK AKPLER NE OLDU ADI GIDIN SOKAK BIR DAHA BOS GIDIN HAINLER SIZ

    1
    12
    yanıtYanıtla
    anti bela:

    Her darbede önce en tepedekiler tutuklanırken yada vurulurken bizde sağ sol gereksiz yere karakol falan bombalandı polisler askerler vuruldu . . içinde hiç bir siyasinin olmadığı boş binalara bomba atıldı . siyasiler çok rahat konuşabildi yandaş kanalların hiç birisine bir şey olmadı . . . HADİ HADİ SADECE TEZ ZAMANDAN ALLAH''IN YANINA GİDİN DİYORUM vicdansızlar. Bu oyunun hesabını inşallah bir gün bu mllet sorma gücüne erişir. unutmayın ABD işi bitinceye kadar kukla besler.

    7
    4
    yanıtYanıtla
    vatan:

    Müslüman Katili Incirlik üssü kapatilsin

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Özgürlük Savaşçısı:

    İncirlik hava üssünü vuracaklar. . .

    6
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title