Haberler

Cizre ve Silopi'de İzinsiz Gösteriler

Cizre ilçesinde Nusaybin, İdil, Yafes, Orhan Doğan Caddesi ile Yeni Çevre Yolunu trafiğe kapatarak polise ses bombası, havai fişek, molotofkokteyli ve taşla saldıran gruba güvenlik güçleri biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

Cizre ilçesinde Nusaybin, İdil, Yafes, Orhan Doğan Caddesi ile Yeni Çevre Yolunu trafiğe kapatarak polise ses bombası, havai fişek, molotofkokteyli ve taşla saldıran gruba güvenlik güçleri biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.Çıkan olaylarda bir polis kolundan yaralandı. Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polisin durumunun iyi olduğu öğrenildi.Gösterilerde kullanılan molotofkokteyllerin zırhlı araca isabet etmesi sonucu çıkan yangını ise TOMA araçları söndürdü. Silopi'de Birinci ve İkinci Cadde'yi trafiğe kapatarak izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba güvenlik güçleri müdahalede bulundu. Bu sırada bir gazeteci ayağından yaralandı.İdil ilçesinde Adile Naşit ve Alanya Caddesi'ni trafiğe kapatarak izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba güvenlik güçleri izin vermedi. .

Kaynak: AA / Güncel

Nusaybin Silopi Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title