Haberler

Şırnak Valiliği: Çıplak Kadın Fotoğraflarının Cizre ile İlgisi Yok

Güncelleme:

Cizre'de öldürüldükten sonra çıplak halde fotoğrafları çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan 2 kadına ait fotoğraflarla ilgili Şırnak Valiliği'nden açıklama geldi.

Şırnak Valiliğinden, Cizre'deki terör operasyonunun sona ermesine ilişkin, sosyal medyada yayınlanan fotoğrafların Cizre ile hiçbir ilgisinin bulunmadığı bildirildi.

OPERASYONLAR BAŞARIYLA SONUÇLANDI

Valilikten yapılan açıklamada, Cizre'de terör örgütü PKK mensuplarına yönelik olarak güvenlik güçlerince yürütülen operasyonların başarıyla sonuçlandırıldığı belirtildi.

"CİZRE İLE HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR"

Bunun açıklanmasının ardından sosyal medyada bazı paylaşımlarda bulunulduğuna işaret edilen açıklamada, şöyle denildi: "Başarıya gölge düşürmek ve güvenlik güçlerini halkımızın nazarında itibarsızlaştırmak amacıyla kaynağı belli olmayan bazı fotoğraflar sosyal medyada servis edilerek karalama kampanyasına yönelik paylaşımlarda bulunulduğu tespit edildi. Sosyal medyada yayınlanan fotoğrafların Cizre ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır."


Güvenlik güçlerinin tüm iş ve işlemlerini ilgili Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda, hukuk çerçevesinde gerçekleştirdiği kaydedilen açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın refahı ve güvenliği için çalışmaya devam edeceklerdir" ifadesine yer verildi.


Kaynak: AA / Güncel

Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500

Yorumlar (282)

FERIDE:

Cizrede devlet hem kundaktaki cocugu öldürdüHem 6 aylik cocugu öldürdu ve 74 cocuk yasi 15 ten kücük genci ödürdü. 68 kadin öldürdü. 6 yasi 65 den büyük ihtiyari öldürdüGeri kalan ölülerin yani 45 kisinin de sivil oldugunu biliyoruz. Bunlarin hepiside sivil yani devlet sivillere katliyam yapmistir. Cocuk öldurmustür. . . Yaziklar olsun

49
85
yanıtYanıtla
...:

He ya döwlet kotliam yaptı. hiç terör ölmedi. bir tek senin beynin ölmeseydi eyiydi ama senin beynin de ölmüş.

yanıt30
yanıt18
Pak:

Devletin eline koluna sağlık biz kimi öldürdüğünü biliyoruz pkk lı lar sizi

yanıt16
yanıt4
MUSTİ:

BUNU YAPACAK DEVLET BU KADAR BEKLEMEZ TEPELERİNE BOMBA YAĞDIRIRDI. . . . PKK NIN KATLİAMINI KAPATMA . HALK KİMİN NE İSTEDİĞİNİ GÖRDÜ VE ÖRĞÜTE DESTEK VERMEDİ. HADİ GEÇMİŞ OLSUN. . . . .

yanıt31
yanıt8
yokolun:

bırak yalanı ermeni feride, millet uyandı, kürtler uyandı, ne mal oldugunuzu herkes ögrendi, artık pkk kürt halkının destegini kaybetti. . . yok olacaksınız

yanıt37
yanıt12
emrah:

ah feridee vahh feride senin beynin nerede sokağa çıkma yasağı muhabbet olsun diye mi VAR

yanıt3
yanıt1
yeter:

sende biliyosun yalan olduğunu biz çocuklarımıza gözümüz gibi bakarız sizin gibi eline taş ve silah verip devlete at demeyiz öne çocuklarımızı sürmeyiz

yanıt5
yanıt0
fark:

rizaaaaaaaaaaaaaa terörist öldürmedimi yani teröristler nerede okadar coluk cocuk ölmüsse cesetleri nerede iki ayakli inek icip daga mi kacti diyosun

yanıt0
yanıt0
Her şey vatan için:

Yavaş ol devlete dil uzatma. Dağdan inip çoluk çocuğu öldüren pkk''dır. O hainlere yardım edip yanlarında askere, polise kurşun sıkanlar öldürülmüştür. Devletin her türlü imkanlarından faydalanıp devlete kurşun sıkanlar ölmüştür. Devlete saygı gösterin lütf. . . .

yanıt2
yanıt3
Deli:

Ulan dangalaklar gösterseniz bir tane ppk cenazesi ölenin hepsi sivil bi tane öldürdünüz cesedine yapmadiginizn zulüm kalmadi.

yanıt0
yanıt1
Tüm 282 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title