Haberler

Cizre'de Yangın: 9 Ölü, 25 Yaralı

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir binada yangın çıktı. Yangında, 9 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. HDP'li Baluken, "Cizre'de yeni Madımak yaşandı" dedi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında, 9 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı.

Sokağa çıkma yasağının 14 Aralık'tan bu yana sürdüğü Cizre'nin Cudi Mahallesi'ndeki bir binada yangın çıktı. Yangında, ilk belirlemelere göre, 9 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ;

Hayatını kaybedenlerden 3 kişinin isimleri henüz belirlenemezken, 6 kişinin isimleri şöyle: Şervan Adıgüzel, Ercan Pişkin, Muhammet Özkül, Nizar Isırgan, Cengiz Sansak ve Ramazan Çömlek.

Yaralılardan kimlik bilgilerine ulaşılanlar ise şöyle:

Fidan Dadak, Fedek Çağdavul, Servet Çörek, Yasemin Çıkmaz, Serdar Özbek, Mehmet Atlan, H.A. (13 yaşında) E. Ç. (14 yaşında) ve Abdulkerim Oruç.

BALUKEN: CİZRE'DE YENİ MADIMAK YAŞANDI

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, konuya ilişkin sosyal medyada "Cizre'deki yangın söndürülmediği için 9 kişinin yaşamını yitirdiği, 25 kişinin ise ağır yanıklarla halen binada beklediği bize iletildi" dedi. Baluken yangına giden itfaiyelerin engellendiğini iddia ederek, "Cizre'de yeni bir Madımak yaşandı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Cizre Cudi Güncel Haberler

500

Yorumlar (438)

Türk:

bu topraklarda devlet kayb etmiş pkk hakim

15
78
yanıtYanıtla
AteisT:

Bugün yaşananların hepsi AKP nin 13 yıllık politikalarının sonucudur. Halkın eğitim seviyesi düştü, yapılan zamlarla halkın hayat kalitesi düştü. Yeni, daha sarsıcı bir ekonomik krizin eşiğindeyken, ülkenin her yerinde her gün bombalar patlıyor şehitler veriliyor. Halk canından bezdi. Bebekler , çocuklar , polis , asker, halk ölüyor.

16
65
yanıtYanıtla
esra:

umarım polis asker ögretmen ve diğer türk memnurlardan yoktur. . . geriye kalanının canı cehenneme. . . ambulans neden gelemedı acaba ???? o hendeklerı kazarken düşünecektiniz

48
31
yanıtYanıtla
pala:

cok haklisın esra hanım bunların hepsı memursa ya

yanıt0
yanıt0
HDP KAPATILMALI:

KRAVATLI TERÖRİST SİLHO YARGILANMALI

46
21
yanıtYanıtla
COLEMERG:

OĞLUM SENİN KRALIN KAPATAMAZ HDP''Yİ. KAFANA VURA VURA DA KABUL ETTİRECEĞİZ KÜRT HAKLARINI.

yanıt0
yanıt19
memur:

La nasıl apartman bu? İçinde aynı soyadı taşıyan hiç kimse yok. . . Nasıl toplanmışlar oraya. . . Gün mü yapıyorlar. La belediye itfaiye hizmeti sunmuyor mu? Hendek kazarken iş makinesi veren belediye nerede. . . . Nasıl belediyecilik bu. . . Kendi halkı olduğu insanları ölüme terketti belediye. . . Benim askerim cana pahasına bir çocuğun ilaçlarını almak için didinsin sense tweet at klavyemin çakma kahramanları sizi. . . . . PÖH-YÖH

63
4
yanıtYanıtla
HDPKK BİTİYOR:

Provakotörlük yapacağına belediyeni arasana, hendekmi kazdırıyor, tünelmi açtırıyor, sağa sola bombamı döşetiyor? İyi incelensin, provakosyon için kendileri yakmış olabilir, bunlardan her kötülük beklenir.

53
14
yanıtYanıtla
CUDİ MAHALLE:

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN POLİS ASKER ÇOK UĞRAŞTI SÖNDÜRMEK İÇİN VE YARDIM ETMEK İÇİN ŞU CUMA GÜNÜ HATIRINA ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN BİZİM DEDİĞİMİZ YPG-H LİLERDE İTFAİYEYE ATEŞ AÇIYOLAR ÇOK ÜZGÜNÜM

41
25
yanıtYanıtla
CİZRELİ:

BURNUMA KIZARMIŞ LAĞIM SIÇANI KOKULARI GELMEYE BAŞLADI. . . . PPEEHHH ÇOK KÖTÜ KOKUY. . . . . .

55
10
yanıtYanıtla
Tüm 438 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title