Haberler

Cizre'de Olaylar Çıktı! 11 Yaşındaki Çocuk Hastanelik Oldu

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde askeri aracı taşlayan grupla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Olaylar esnasında 11 yaşındaki Selman Akbay yaralandı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde yoldan geçen askeri aracın bir grubun taşlı saldırısına uğraması üzerine olaylar çıktı. Taş atan gruba gaz bombasıyla müdahale edilirken, yaralanan 11 yaşındaki Selman Akbay hastaneye kaldırıldı.

11 YAŞINDAKİ ÇOCUK YARALANDI

İlçenin Konak Mahallesi'nde aralarında çocukların da bulunduğu bir grup, yoldan geçen askeri aracı taş yağmuruna tuttu. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan olayda atılan gaz fişeğinin isabet ettiği Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Selman Akbay yaralandı. Baygınlık geçiren Selman Akbay, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

EMNİYET YETKİLİLERİ VE HDP'LİLER HASTANEYE GELDİ

Göğsünün sağ tarafında kızarıklık ve morluk olduğu görülmen Selman Akbay'ın, gaz fişeğinin isabet etmesi sonucu yaralandığı ileri sürüldü. Cizre Emniyet Müdürlüğü'nden yetkililer ve HDP yöneticileri hastaneye gelerek yaralı Selman Akbay hakkında doktorlardan bilgi aldı. Olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şırnak Konak Cizre Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (125)

KURDOĞLU:

ALLAH, IM, , PKK NIN VE DESTEKÇİLERİNİN BAŞINDAN, , İŞİD, İ, , , , MÜSLÜMAN KÜRT HİZBULLAHI, NI VE YÜCE TÜRK ORDUSUNU EKSİK ETME İNŞAALLAH. . .

16
155
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

cocukmus, kapida savas var cocugun disarida ne isi var, hepsi eskiya

26
88
yanıtYanıtla
vakıf bilir:

çocuk değil canavar bunlar. . .

15
93
yanıtYanıtla
kastamonlumobilWeb@haberler.com:

Ya kardesim yaka paca yakalayın avrupada ki gibi Plastik mermi grekirse sıkın bı 1 2 sene iceri atın.gaz atıyorlar Sonra hepsi dahalıyor yakalıycaksın okadar

6
85
yanıtYanıtla
erzurum dadaşmobilWeb@haberler.com:

Bumu çocukmuş cocuksa çatışmada ne işi var daha beter olsun

15
69
yanıtYanıtla
BenMobil-IOS:

Türkyenin gücü en cok cocuklara yeter haferim daha 11 yasinda Utan türkiye yunanlara var isid var Iran var senin gücün cocuklara ancak yeter

63
9
yanıtYanıtla
SağlamMuşlu:

kör mü anası babası salmasın sokağa çcuk büyütmüyolar kii serseri büyütüyorlar

16
54
yanıtYanıtla
CeydamobilWeb@haberler.com:

Bence devlet çocuğunu sokağa salan Ailelerin çocuklarını elinden alacak avrupada böyle olay olsa o çocuğu Ailenin elinden alırlar Aileyede büyük ceza verirler

22
46
yanıtYanıtla
muhlis aslan:

yeter artık pkk yandaşları

44
22
yanıtYanıtla
DIYAR 2:

GELECEGIN PKK LILARI BEYINSIZLER TOPLULUGU REZALET HICMI INSANLIK GÖRMEDINIZ YUH BE!! TAM ANLAMIYLA KÜRT OLDUGUMA UTANDIM TÜRKLERDEN ÖZÜR DILIYORUM

10
56
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title