Haberler

Cizre'de Çöp Kamyonu, Barikat Malzemesi Taşıyor

Güncelleme:

PKK'ya yönelik operasyonların tam gaz devam ettiği Cizre'de belediyeye ait çöp kamyonu barikat malzemesi taşırken görüntülendi.

Cizre ve Silopi operasyonlar 48 saatten buyana aralıksız devam ediyor. Güvenlik birimlerinden alınan bilgiye göre, terör örgütü mensupları Cizre Cudi Mahallesi Reşah Sağlık Meslek lisesinin çatısını yaktı.

LİSENİN ÇATISINI DA ATEŞ VERDİLER

Aynı saatlerde Nur mahallesinde Atatürk Anadolu lisesinin çatısını da ateşe verdiler. Okulun yanan çatılarını söndürmek üzere bölgeye gönderilen itfaiyelere ateş açıldığı için yangın söndürülemediği kaydedildi.

ÇÖP KAMYONUYLA BARİKAT MALZEMESİ TAŞIDILAR

Öte yandan, Önceki gün bölgede kameralara yansıyan görüntülerde, DBP'li Cizre Belediyesine bir çöp aracının, belediye garajından boş tankı alıp sokak kesen YDG-H militanları için taşıdığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Silopi Cizre Cudi Güncel Haberler

500

Yorumlar (142)

Sinan:

Bu bir özgürlük mucadelesidir bütün halklar buyle vermiştir mücadeleye serkevtın

10
48
yanıtYanıtla
mhp:

hadi lan senin özgürlüğün sadece tuvalet temizlemendir.

yanıt25
yanıt7
Alişer:

Kürt halkı er yada geç gasp edilen haklarını gere alacaktır. Bu ülkeyi bizrlikte kurduk bir kesim sahiplendi.

15
43
yanıtYanıtla
mehmet:

artist senın diğer vadandastan hangı hakkın eksık dıl mıdır butun mesele oysa oda serbest. .

yanıt17
yanıt5
hayır sever şer sevmez:

alişer, hakikaten şer lisin.

yanıt1
yanıt1
TALİP:

Allah seni ıslah eylesin de millete iftira atarken önce kendi yakınlarını çocuklarını düşünürsün sonra yorum yaparsın. Kürt arka çıkıyor pkkya kürt destekliyor kürt te kürt yeter be biraz insan olun doğruyu söyleyin de insana benzeyin böyle diyen insanların kaç tane kürt asker polis masum varsa hakkı üstünde kalsın inşallah. Bilgisayarın karşısında bir elinde kahve çay bir elinde klavye insanların aklı anlaşılmaz git bir kürt ile konuş Bakalım nekadar destek veriyor pkk ya. Sonra gel burda yaz

yanıt1
yanıt2
X şahısMobil-IOS:

Kendi içinde bu kadar hain olan başka ülke yoktur dünyada türkiyem

40
10
yanıtYanıtla
Vatan severMobil-IOS:

Hic acimayin basin kursunu vatan hainlerine

34
9
yanıtYanıtla
AMEDLİ.:

BU İTLERE ALKIŞ TUTANLAR ŞİMDİ AĞLIYORLAR. BUNLARI DESTEKLEYENLER SAYESİNDE MASUM KÜRT HALKI ''''''''ÖZELLİKLE MÜSLÜMAN DEMEK İSTİYORUM. ÇÜNKÜ HDP VE PKK ZİHNİYETİNİN KESİNLİKLE MÜSLÜMANLIKLA ALAKASI YOKTUR. HATTA TAM TERSİNE İSLAMLA SORUNLARI VARDIR BU ŞEYTANLARIN. ''''''PERİŞAN OLDU. İNSANLAR EVLERİNDEN ÇIKAMAZ OLDULAR. BU ERMENİ ÇETELERİNİN TEK AMACI GÜNEYDOĞUDA KORKU SALMAK. DEŞİFRE OLAN ERMENİ LOBİSİ ELİNDEKİ SON KOZU OYNUYOR. ÇÜNKÜ İNSANLAR BUNLARIN KAFİR ERMENİ OLDUKLARINI DAHA YENİ YENİ

34
8
yanıtYanıtla
uzmn çvş:

Sabredin doğuda ve batıda yaşayan vatandaşlarımız. Bu pkklı hainlerin kökü kazınacaktır.

29
13
yanıtYanıtla
Tüm 142 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title