Haberler

Civilization 6 Yeni Detaylar

Civilization 6 Yeni Detaylar 2K Games ve Fraxis Games'in birlikte geliştirdiği Civilization 6'dan Japonya ve Mısır hakkında yeni detaylar geldi.

Civilization 6 Yeni Detaylar

2K Games ve Fraxis Games'in birlikte geliştirdiği Civilization 6'dan Japonya ve Mısır hakkında yeni detaylar geldi.

Strateji tabanlı oyunların en başında yer alan Civilization serisinin yeni oyunu Civilization 6'dan ekran görüntüleri ve tanıtım videosu dışında elde avuçta tutulacak pek fazla bilgi gelmemişti. Bugün ise geliştirici ekipler tarafından oyunda yer alan Japonya ve Mısır'ın liderleri ve ekipleri hakkında yeni detaylar oyunculara sunuldu.

Japonya

1251 yılında doğan Japonya'nın 8. lideri Hojo Tokimune, Civilization 6'da Japonya'nın lideri olarak oyunda yer alacak. Hojo Tokimune'nin tarihindeki en büyük başarısı, Moğol İmparatorluğu'nu Japon kuvvetleriyle yere sermesi olmuştu. Ayrıca bunlar dışında Zen Budizm'ini Japonya'ya yayması ve Bushio'yu yaşam şekli olarak benimsemesi ile tanınıyor.

civilization-6-yeni-detaylar Civilization 6 Yeni Detaylar

Japonya Özel Birimi: Samuray

Bushi sınıfı olarak da geçen Samurayların varlığı bin yıl kadar sürdüğü iddia ediliyor. Japonya'da bulunan çok sayıdaki soylu ailenin yaşam tarzıdır. Samuraylar 1868'de halk tarafından resmi olarak kabul edilen bir yaşam tarzı olmasının yanı sıra günümüzde bile Japon halkı tarafından benimseniyor.

Japonya Özel Bina: Elektronik Fabrikası

20.yy sonlarına doğru Japonya artık dünyadaki en büyük elektronik sektörlerine sahip ülke haline gelmeyi başarmıştır. Japonya'nın ilk elektrik fabrikası 1946 yılında Sony ile kurulmuştur.

Japonya'nın yukarıda anlattığımız bütün özelliklerini aşağıdaki video ile gözlemleyebilirsiniz.

Mısır

Mısır'ın Civilization 6'da liderliğini M.Ö 69 yılında Mısır'a liderlik eden Cleopatra Thea Philopater, bilinen adıyla Kleopatra yapacak. Mısır'a tahta çıkana kadar bir çok kanlı ve vahşi maceralardan geçen Kleopatra'nın bütün düşmanları, daha o küçükken idam edilerek öldürülmüş ve babası ile birlikte 13.Ptolemy'nin temsilcisi olmuştur. Temsilciliklerinden 4 yıl sonra babasının ölümüyle Kleopatra hükümdarlığı tek başına eline almış fakat hükümdarlıkta kötü yönetimi sebebiyle Mısır'ı Roma'ya kaybetmiştir.

cleopatra-civilization-6 Civilization 6 Yeni Detaylar

Mısır Özel Birim: At Arabaları

Mısır'ın Civiliziation 6'daki özel birimi ise iki kişilik hafif at arabaları, yerel halkta bilinen ismiyle Maryannu Chariot Archer olacak. Daha çok okçuları barındıran bu at arabaları bir çok cephaneyi de beraberinde taşıyor. Bu atlar ve at arabaları uzun süren yolculuklar için sıkıntılı olsa da Mısır'ın en güçlü birimlerden birisidir.

civilization6-misir-ordusu Civilization 6 Yeni Detaylar

Mısır Özel Yapı: Sphinx

Mısır'da bulunan sfenks isimli heykel yapı, insan kafasına sahip bir aslan vücudunu temsil etmekte olan mitolojik bir yaratıktır. Sfenks'in Mısır halkı için temsili önemi ise güç, ölümsüzlük ve bilgeliktir. Günümüze kadar uzanan en eski yapılardan biri olarak Dünya'da büyük bir önemi vardır.

sfenks-civilization6 Civilization 6 Yeni Detaylar

Yukarıda anlattığımız Mısır imparatorluğunun özelliklerini görsel olarak tanıtım videosunda da görebilirsiniz. Hemen aşağıdan Civilization 6 Mısır tanıtımını izleyebilirsiniz.

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Kleopatra Japonya Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title