Haberler

    Citroen'den Paris'e Özel İki Yeni Konsept

    Fransız otomobil üreticisi Citroen, kendi evinde düzenlenen Paris Otomobil Fuarı’nda yeni modellerinin yanında konsept otomobilleriyle de büyük ilgi topluyor.

    Fransız otomobil üreticisi Citroen, kendi evinde düzenlenen Paris Otomobil Fuarı’nda yeni modellerinin yanında konsept otomobilleriyle de büyük ilgi topluyor.


    Citroen standında sergilenen araçlar arasında geçtiğimiz günlerde ülkemizde de lansmanı gerçekleşen C4 Cactus ve yenilenen C1 modelleri öne çıkıyor. Standda ayrıca C4 Picasso ve Grand C4 Picasso modelleriyle C1 Urban Ride ve C4 Cactus Airflow 2L konsept otomobilleri sergileniyor.



    Sergilenen konseptlerden C1 Urban Ride, Yeni C1'e göre yerden 15 mm. yüksek tasarlanmış ve gösterişli ön ve arka tamponlar ve araca özel jantlarıyla farklılaşıyor. Dinamik bir görünüme sahip konseptin gövde yüksekliği ise Yeni C1'den 10 mm. daha fazla. C1 Urban Ride konseptinin 5 kapılı ve Airscape olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. Airscape versiyonda tavan Yeni C1'de olduğu gibi açılabiliyor.



    Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan C4 Cactus’un çizgilerini daha da ileriye taşıyan C4 Cactus Airflow 2L konsepti de sıra dışı tasarımı ve düşük gövde ağırlığının sağladığı ve mevcut modele göre 100 kilometrede ortalama 2 litrelik yakıt tasarrufuyla öne çıkıyor.


    Fuarda ayrıca markanın Euro 6 standartlarını karşılayan PureTech benzinli ve BlueHDi dizel motor teknolojisi de tanıtılıyor.


    Standda DS logolu araçlar için de özel bir yer ayrılmış. DS serisinin tüm model gamının yer aldığı bölümde, markanın geleceğini yansıtan DS Divine konsepti de meraklı bakışları üzerinde topluyor.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Citroen Paris Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title