Haberler

    Citroen C-Elysee Makyajlandı

    CARMEDYA.COM – Citroen’in popüler modellerinden olan C-Elysee, 4 yılın ardından kapsamlı bir makyaj operasyonuna tabi tutuldu. Bu operasyon kapsamında Citroen C-Elysee far grubunda, radyatör ızgarasında ve tamponlarda değişime gitmiş. Ek olarak LED gündüz farlarına kavuşan Citroen C-Elysee, stop grubunda da değişim yaşamış. İçerisi de dışarısı gibi değişime uğramış. En dikkat çekici detay konsolun orta bölümünde...

    CARMEDYA.COM – Citroen"in popüler modellerinden olan C-Elysee, 4 yılın ardından kapsamlı bir makyaj operasyonuna tabi tutuldu. Bu operasyon kapsamında Citroen C-Elysee far grubunda, radyatör ızgarasında ve tamponlarda değişime gitmiş. Ek olarak LED gündüz farlarına kavuşan Citroen C-Elysee, stop grubunda da değişim yaşamış.

    İçerisi de dışarısı gibi değişime uğramış. En dikkat çekici detay konsolun orta bölümünde yer alan dokunmatik ekran. 7 inç büyüklüğünde bu ekran modelin teknolojik yönünü yansıtıyor. Motor olarak C-Elysee"de, güncel ünitelerin yanı sıra BlueHDi 100 bg"lik ve 115 bg"lik 1,2 Puretech seçeneği de sunuluyor.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Citroen Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title