Haberler

Citroen C-Elysee 14 Şubat'ta Sahibini Buluyor

Güncelleme:

Antalya'nın ilk yarı açık alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Antalya'da bir kişinin Citroen C-Elysee 1.2I Attraction E6 sahibi olacağı büyük çekiliş 14 Şubat'ta gerçekleşiyor.

Giyimden aksesuara, dekorasyondan ev elektroniğine pek çok sektördeki en sevilen markalara ev sahipliği yapan Erasta Antalya'da 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan ziyaretçilerin katıldığı kampanyanın Citroen C-Elysee 1.2I Attraction E6 talihlisi belli oluyor. Büyük çekiliş 14 Şubat 2016 Pazar günü saat 16.00'da AVM etkinlik alanında, noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştiriliyor.

Sevgililer Günü'nde Erasta Antalya'ya gelen çiftler düzenlenen özel etkinlikte dj performansında eğlenip, latin dansları gösterisini izleyerek heyecan ve romantizm dolu dakikalar geçirdikten sonra sürpriz ödüllerin verileceği yarışmalara katılabilecekler.

Müşterilerine çekilişlerle hediyeler sunmayı gelenekselleştiren Erasta Antalya'da 26 Kasım-7 Şubat tarihleri arasında 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan onbinlerce ziyaretçi, gıdadan giyime, eğlenceden dekorasyona tüm alışverişlerini fırsata çevirerek 2015 model otomobil kazanma şansı elde etti.

Farklı konsepti ve yarı açık mimarisi ile dikkat çeken Erasta Antalya, açıldığı ilk günden itibaren bölgenin en popüler yaşam merkezlerinden biri haline geldi. Bir Eroğlu Gayrimenkul projesi olan Erasta Antalya, her yaşa hitap eden, birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaparak Antalyalıların yaşamına yeni bir soluk getiriyor.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Citroen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title