Haberler

Cisse ile Evans'ın Tükürük Savaşına 6'şar Maç Ceza Gündemde

Güncelleme:

Newcastle United ile Manchester United arasında oynanan maçta, Jonny Evans ve Papiss Cisse arasında tükürük savaşı yaşanırken 2 oyuncuyu 6'şar maç ceza bekliyor.

İngiltere Premier Lig'de Manchester United'ın, Newcastle United'ı deplasmanda 1-0 yendiği maça, United'lı Johnny Evans ile Newcastle'lı Papiss Cisse arasındaki tükürük savaşı damga vurdu.

TÜKÜRÜK SAVAŞINI HAKEM GÖRMEDİ

Bir ikili mücadele sırasında önce Evans, yerde kalan Cisse'ye tükürdü. Hızla ayağa kalkan Cisse, rakibine aynı şekilde karşılık verdi. Ancak hakem olayı görmedi.

HOCALARA SORULDU

Maç sonunda geniş yankı yaratan olay, iki takımın menajerlerine soruldu. Hem Louis van Gaal hem de John Carver, olayı görmediklerini söyledi. Evans'ın yere tükürmüş olabileceğini iddia eden van Gaal, görüntülere karşın oyuncusunun hiçbir rakibine karşı böyle bir davranışın içine girmeyeceğini savundu.

YORUMCULAR AĞIR CEZA İSTEDİ

Karşılaşma sonrası İngiliz yorumcular hem Evans hem de Cisse'ye ağır bir ceza verilmesi gerektiği görüşünde birleşti. Eski United'lı Phil Neville; "Rakibe tükürmek sahada yapabileceğiniz en kötü şey" ifadesini kullandı.

6'ŞAR MAÇ CEZA GÜNDEMDE

İngiltere Futbol Federasyonu'nun konuyla ilgili soruşturma açması halinde Evans ve Cisse'yi uzun bir ceza bekliyor. Zira disiplin yönetmeliği, rakibine tüküren oyunculara 6 maç ceza verilmesini öngörüyor.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Manchester United Louis van Gaal Papiss Cisse Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

hacı:

hahahha

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title