Haberler

    Çinliler 1200 Yolcuyu Böyle Taşıyacak!

    Güncelleme:

    Çin, aynı anda 1200 yolcu taşıma kapasiteli, trafik ve çevre sorununa çözüm olarak sunulan bir otobüsü, kamuoyuna tanıttı.

    Çin, 1200 yolcu taşıyabilen etkileyici bir futuristik 'uber otobüs' dizaynını, kamuoyuyla paylaştı. Tasarlanan araç, diğer araçların üzerinde seyahat ederek ülkenin dillere destan trafik sorununu çözmeyi umut ediyor.

    Transit Yükseltilmiş Otobüs (TEB), esasen otomobiller üzerinde gezinen ve yol alanı kullanımını en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış bir metro sistemi olarak tanımlanıyor.

    1200 YOLCU TAŞIYABİLECEK

    Araç, Pekin Uluslararası Yüksek Teknoloji Fuarı'nda kamuoyuna sunuldu. Tasarımın üst düzey proje mühendisi Bai Zhiming, aynı anda 1200 yolcunun TEB ile taşınabileceğini belirtti.

    Çinli tasarımcılar, aracın hem çevre dostu hem de düşük maliyetli olduğunu iddia ediyor. Araç, güneş enerjisi panellerinden dönüştürülen elektrik ile çalışacak.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (33)

    ass:

    elin oğlunun yaptıklarına bak . Japon sürücüsüz araç icad eder Çinli Havada yürüyen toplu taşıma aracı İcad eder . Amerika uzayda hayat arar Tc ide halla teke mıllet tek bayrak tek devşlet tek dıl tek dın der . .

    27
    8
    yanıtYanıtla
    Dilyar:

    büyüklerimzn bir sözü var enayiler olmasa kurnazlar nasıl geiçim saglar?enayiler olacAk ki bol bol uyutulsun ve bol bol narkozlasın tamm mı?

    yanıt6
    yanıt5
    selim akpli avusturalya:

    Cin yapar ama surmesini bilmez Emin olun

    2
    17
    yanıtYanıtla
    anti akp anti mhp:

    akp yapsın o zaman

    yanıt12
    yanıt7
    haydar:

    ula ekmeksiz oralarda ne işin var aç karnını İngiliz ekmeğiylemi doyurursun adamlar sizi nasıl görüyor biliyorsun

    yanıt3
    yanıt4
    Adınızı Yazın:

    Duran arabaların üzerinden geçmek kolaydır. Haraket halinde binlerce kaza meydana gelir, hele de üzerinden geçilen arabadakiler!

    12
    5
    yanıtYanıtla
    anonim:

    aynen çok dikkat dağıtır

    yanıt5
    yanıt1
    Diliyar:

    ben bu projeyi 2008 yılında gördüm desem bana inanırmısınız hata youtube bile var araştıra bilirsniz yükleme tahrihi bile 2008 :))

    11
    3
    yanıtYanıtla
    razor:

    YA KAMYON DORSESİ AÇILIRSA :D

    11
    2
    yanıtYanıtla
    zzzzzzzzzzzz:

    bence yürüyen bant yapsınlar. kaldırımlar yürüyen bant olsun. 10 km yolu 30 dakkada ayakta gitmeye razıyım

    5
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title