Haberler

Çinli Kadının Kulağının İçinden Canlı Hamam Böceği Çıktı

Güncelleme:

Uyuduğu esnada Çinli kadının kulağına giren hamam böceğinin çıkartıldığı anların görüntüsü izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

Çin'in Hunan eyaletinin Huaihua şehrinde yaşayan ve soyadının Su olduğu açıklanan kadın, doktorlara başvurarak kulağında ne tür bir böcek olduğunu bilmediğini ancak hala canlı olduğunu ve sürekli hareket ederek kaşındırdığını söyledi. Talihsiz kadın, böceği kendi imkanlarıyla çıkarmayı denediğini, ne zaman pamuklu çubukla sağ kulağına müdahale etmeye kalksa böceğin kulağının daha derinlerine indiğini dile getirdi.

BÖCEĞİN BACAKLARI VE ANTENLERİ HAREKET EDİYORDU

Huaihua şehrindeki hastanede doktorlar, kadının kulağındaki böceği yatıştırmak için öncelikle kimyasal içerikli bir sprey sıkmaları gerektiğini anlattı. Doktorlar uygulayacakları işlemin böceği telaşlandırabileceğini, bu sebeple kadının kulağında daha fazla hareket hissedebileceği konusunda Su'yu uyardı. Doktor, kulağındaki böceği çıkarırken kadının huzursuzluğu görüntülere yansıdı. Hamam böceğinin kulak kanalından yavaşça çıkarılması sonrasında hala canlı olduğu bacaklarının ve antenlerinin hareket ettiği görüntülere yansıdı.

LOKAL ANESTEZİ YAPILARAK BÖCEK KULAKTAN ALINDI

Hastanenin kulak burun boğaz departmanı müdürü Meng Jie: "Hasta, kulağında ağrı şikayetiyle geldi. Kulağında bir böcek olduğunu iddia eden hastamız, böceğin kulağında o esnada da hareket ettiğini söyledi. Hamam böceğini kulak kanalının derinlerinde tespit ettik. Bacakları hala hareket ediyordu. Hastaya lokal anestezi yaptıktan sonra böceği çekip çıkardık." sözlerini dile getirdi.

YATTIĞINIZ YERİN YAKININDA YEMEK YEMEYİN, KIRINTI BIRAKMAYIN

Doktor Meng, yatakların üzerinde ve hemen yanı başında atıştırmalık ya da diğer yiyecek türlerinin tüketilmesinden, bulundurulmasından kaçınılması gerektiği uyarısında bulundu. Doktor Meng ayrıca kulağa herhangi bir böcek kaçması durumunda şahsi çabalarla çıkarmak yerine tıbbi yardım alınması tavsiyesini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hunan TV Sağlık Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title