Haberler

Cinayeti Bin TL İçin İşlemiş

Antalya’da bin TL’lik alacak için tartışan iki kişi arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle ağır yaralanan şahıs hayatını kaybetti.

Antalya'da bin TL'lik alacak için tartışan iki kişi arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle ağır yaralanan şahıs hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Memurevleri Mahallesi Derya Caddesi'nde dün meydana gelmişti. Elektrikçilik yapan Selim Erdemir ile Ertan C. Alacak verecek meselesi yüzünden tartışmış, Ertan C. Selim Erdemir'e pompalı tüfekle ateş etmişti. Boyun bölgesinden ağır yaralanan Selim Erdemir, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve iki çocuk babası Selim Erdemir'in cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cenazesini teslim almak üzere adli tıpa gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Olayın çok basit bir konu üzerinden işlendiğini belirten Erdemir'in bir yakını Ertan C'nin Selim Erdemir'in yanında çalıştığını ve aralarında bin liralık bir alacak mevzusunun olduğunu söyledi.

Erdemir'in cenazesi memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

yorumcu34:

arkadaşım borç aldın mı geri ödeyeceksin durumun yoksa gün iste parayı alırken iyi verirken kötü sen git efelen alabiliyorsan al de. sonuç bu. arkadaşım paran varsa dursun cebinde kimseye borç vermeyin

4
0
yanıtYanıtla
yorumcu 34:

bu alacak verecek işi böyle sonuçlanır. arkadaşım varsa ödemen borcun öde zamanında kimse üzülmesin kimsenin canı yanmasın imkanın yoksa süre iste. insan alacağı varsa bir şekilde alıyor yani. . değdimi şimdi 1000 lira için ölen taraf o bin liraya karşılık nerden baksan 10 milyarı bulur yapacak olduğu masraf artı aile perişan. . . öldüren taraf nerden baksan 20 milyar avukat parası cezaevi masrafları ve ömrünün en az 10 yılı hapiste. .

0
0
yanıtYanıtla
AyşegulmobilWeb@haberler.com:

Yorumcu hiç bir şey bilmeden konuşup durma

0
0
yanıtYanıtla
Esra CanmobilWeb@haberler.com:

Ortada borç verme gibi bi durum yok sen neyin derdindesin

0
0
yanıtYanıtla
Esra CanmobilWeb@haberler.com:

Yorumcu 34 bilip bilmeden katana gore konusma

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title