Haberler

Vicdan Azabı Çekti Cinayeti 7 Ay Sonra İtiraf Etti

Güncelleme:

Giresun'da, alacak verecek meselesi nedeniyle Mehmet Şenel'i 7 ay önce öldürerek gömdüğünü itiraf eden M.Ç. tutuklandı, zanlıya yardım eden babası M.Ç. serbest bırakıldı.

Giresun'da, alacak verecek meselesi nedeniyle Mehmet Şenel'i 7 ay önce öldürerek gömdüğünü itiraf eden M.Ç. tutuklandı, zanlıya yardım eden babası M.Ç. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜ

Gözaltına alınan M.Ç. ile babası M.Ç. jandarmadaki işlemlerinin ardından Giresun Adliyesi'ne getirildi. Cumhuriyet savcısı zanlıları tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Zanlılardan M.Ç. tutuklandı, babası M.Ç. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Oğul M.Ç.'nin verdiği ifadede, Mehmet Şenel'i alacak verecek meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışma üzerine tüfekle kafasından vurarak öldürdüğü, daha sonra bahçeye gömerek cesedin bulunmaması için üzerine tezek koyduğunu söylediği öğrenildi.

VİCDAN AZABI NEDENİYLE İTİRAF ETTİ

Giresun'un merkeze bağlı Uzgara köyünde M.Ç. (31), yakınlarına, yaşadığı vicdan azabı nedeniyle Mehmet Şenel'i (41) 7 ay önce öldürdüğünü söylemişti. Köy sakinlerinin ihbarı üzerine harekete geçen jandarma, gözaltına aldığı M.Ç'nin ifadesi doğrultusunda yapılan kazıda Şenel'in cesediyle karşılaşmıştı.M.Ç. ile kendisine yardım eden babası M.Ç. gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Şenel Giresun Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

ATANIZI DiNLEYiN....:

^^kuzular koklasarak, , insanlarda konusarak anlasirlar. . ^^ bunu bir ögrenebilsek, , hic bir problem olmayacaktir. . . !

1
0
yanıtYanıtla
Vatansever:

Keşke öldürmeden önce vicdanını dinleseydin be adam. . .

1
0
yanıtYanıtla
Kenan_28:

M. Ç nin öldürdüğü adam M. Ç yi haraca bağlamış M. Ç dayanamayıp silahla öldürmüş sonra evin önüne gömüp üstüne kemre koymuş bu olay Giresun Uzkara köyünde oldu

0
0
yanıtYanıtla
edamobilWeb@haberler.com:

Bunu yaparken vicdanin nerdeydi laz kafa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title