Haberler

Cinayet Zanlısı, Kestiği Elleri Küçük Parçalara Ayırıp Klozete Atmış

Güncelleme:

22 Ocak'ta dövülerek öldürüldükten sonra, elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetinde zanlıların ifadeleri kan dondurdu.

İzmit- Kandıra Karayolunun Çayırköy mevkisinde, geçen 22 Ocak'ta dövülerek öldürüldükten sonra, elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili yakalanan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer, Kayseri'de sabah erken saatlerde İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi. Şüpheliler, Bursa'da öldürdükleri Nuran Dutlu'nun ellerini bileklerinden kestikten sonra, küçük parçalara bölüp klozete atarak sifonu çektiklerini söyledi.

CESEDİ YOL KENARINDA BULUNMUŞTU

İzmit-Kandıra karayolunun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı olarak cesedi bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada cinayet şüphelisi olarak Bursa'da Vedat Altıok, İzmir'de de Arif Çamur'u yakalamış, bu şüpheliler mahkemece tutuklanmıştı.

KİREÇLEYİP GÖMMEYİ DÜŞÜNMÜŞ

Diğer şüpheli Muhammet Yıldız'ın, daha önce işlediği suçlar nedeniyle cezaevinde yattığı il olan Kayseri'ye iş bulma düşüncesiyle kız arkadaşı Sertaç Özer'le gittiği ve Kayseri'de kiraladıkları eve girecekleri sırada jandarma ekiplerince sahte kimliklerle yakalandıkları belirtildi.

ELLERİ KÜÇÜK PARÇALARA AYIRIP...

Jandarmaya ifade veren Muhammet Yıldız, Nuran Dutlu'yu Bursa'nın Nilüfer İlçesi'ne bağlı Görükle semtinde kiraladıkları bir evde öldürdüğünü ve ellerini kestiğini, daha sonra da kireçleyip boş bir araziye gömmeyi düşündüğünü, ancak riskli olabileceği ihtimalini göze alarak elleri küçük parçalara ayırıp klozete atıp sifonu çektiğini söyledi.

İzmit ilçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edilen şüphelilerin, ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılacakları belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Yıldız Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (107)

mentollü kurşun...mobilWeb@haberler.com:

Cezaevinde ekmek elden su gölden yan gelir yatar 5-6 yıl sonrada çıkar aynısını bi daha yapar ne olacak ki başka olan ölene oldu.

36
1
yanıtYanıtla
zırtapoz:

bu kızın zaten yolu belli. at sırtında gezen at sırtında ölür anlayana

2
32
yanıtYanıtla
filozof:

öldürülen kız sağlam ayakkabı durmuyo. açık saçık kollar dövmeli başıboşun biri olduğu apaçık ortada. . biri mezara biri hapse işte.

4
28
yanıtYanıtla
RıfkıMobil-IOS:

Ah şu Kürtler

14
17
yanıtYanıtla
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:

SANKİ ÇOK GÜZEL BİŞEY YAPMIŞLAR GİBİ KAFALARI NASIL DİK YÜRÜYORLAR BUNLARA İDAMMMMMMMMMMMMMMMM

28
2
yanıtYanıtla
HAKUNA MATATA:

kadın travesti gibi adam neye benzediği belli diil

26
3
yanıtYanıtla
garipmobilWeb@haberler.com:

Bu kizcagiz insan degilmi bunda niye ortaligi yikmadiniz oagecende ortaligi ayaga kaldirdinizda insan ayrimimi yapiyosunuz butun turkiye aya kalkti bu kizcagizda k8msenin sesi solugu cikmadin iste anlayin insanlarda nasil bir ayrimcilik var

24
4
yanıtYanıtla
ahmet:

giydiği kıyafete bak

2
26
yanıtYanıtla
aslıhanmobilWeb@haberler.com:

Kimi kınadın neyle kınadın kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin buraya yorum yazmak bir fırsat insanları yargılamak kimsenin haddi değil kimse kusura bakmasın

26
1
yanıtYanıtla
muro:

ya nasıl insan bunlar idam geri gelmeli bence böyle caniler için

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title