Haberler

Cinayet Zanlıları Yakalandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir süre önce otomobilin içerisinde öldürülen 45 yaşındaki Metin Koç'un cinayet zanlıları, Antalya'da yakalandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir süre önce otomobilin içerisinde öldürülen 45 yaşındaki Metin Koç'un cinayet zanlıları, Antalya'da yakalandı.

Olay, Kdz. Ereğli'de 10 Mayıs 2012 tarihinde meydana geldi. Kestaneci Mahallesinde Metin Koç'un da içinde bulunduğu 42 yaşındaki Ferhat Akçabelen yönetimindeki 67 LZ 516 plakalı otomobile, arkadan gelen içinde 5 kişinin bulunduğu 67 LA 991 plakalı otomobil çarpmış, çarpmanın etkisiyle duran otomobilin sağ ön koltuğunda oturan Metin Koç arkadaki otomobilden inen kişiler tarafından silahla kalbinden ve başından vurularak öldürülmüş, sürücü Akçabelen ise yara almadan kurtulmuştu.

Kdz. Ereğli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, gelen bir ihbar doğrultusunda K.A. isimli cinayet zanlısını Alaplı'da, E.M., E.H. ve Y.E.'yi Antalya'nın Kemer ilçesinde yakaladı.

Antalya'da sahte kimlik çıkarttıkları tespit edilen cinayet zanlıları E.M., E.H. ve Y.E'nin Kdz. Ereğli'ye getirildiği, Ereğli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi. Zanlıların emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akçabelen Zonguldak Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title