Haberler

Kızını Öldüren Üvey Anne Tahliye Edildi

Güncelleme:

Adana'da 5 yaşındaki üvey kızını döverek öldüren kadın, mahkemede doktorun "bulgular tedaviye bağlı" demesi üzerine adi kontrolle tahliye edildi.

Adana'da üvey kızı Güler'i 30 Haziran 2013'de döverek öldürdüğü iddia edilen tutuklu Filiz Özdemir'in Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi.

ÜVEY KIZINA YEMEK VERMEDİ, KÖTÜ DAVRANDI

Duruşmada tanıklar ile küçük kızın otopsisini yapan Adli Tıp Uzmanı Dr. Ayşegül Bilen dinlendi. Aynur Aydoğdu (40) ile kardeşi Kadriye Aydoğdu (33), eltileri olan sanık Filiz Özdemir'in üvey kızına yemek vermediğini, kötü davrandığını, çocuğu korkuttuğunu iddia etti.

"İZLER TEDAVİYE BAĞLI BULGULARDIR"

Adli Tıp Uzmanı Dr. Bilen, otopsi raporunda 'Künt kafa travmasına bağlı beyin kanaması' sonucu öldüğü belirtilen küçük kızın vücudundaki yara ve izlerle ilgili mahkemeye bilgi verdi. Dr. Bilen, otopsi tutanağındaki bulgu ve tespitlerin doğru olduğunu söyledi. Yeşile dönen izlerin olaydan önceye ait izler olduğunu, diğer izlerin ise ameliyat izleri olduğunu belirten Dr. Bilen, "Bacaktaki ekimozun dışındaki izler tedaviye bağlı bulgulardır" dedi.

"ÇOCUK ANNESİZ BÜYÜDÜĞÜ İÇİN ŞIMARIKTI"

Söz isteyen Filiz Özdemir, tanıkların yalan söylediğini iddia etti. Üvey kızını döverek öldürme iddialarını kabul etmeyen Özdemir, "Güler, düşüp kafasını ranzaya çarptı. Baygın haldeydi. Banyoda yüzünü yıkadım, kendine gelmeyince kucağıma aldım. Ayağım kaydı birlikte düştük. Daha sonra hastaneye götürdüm. Dövmedim, çocuk annesiz büyüdüğü için şımarıktı. Sokaktaki çocuklarla da kavga ediyordu" dedi.

Mahkeme heyeti, küçük kızın ranzadan düşerek mi öldüğünün yoksa üvey annesi tarafından mı öldürüldüğünün belirlenmesi için olayın meydana geldiği evde keşif yapılmasına karar verildi. Ayrıca, ölen kızı ölmeden önce muayene eden Dr. Güner Menekşe dinlenecek.

TAHLİYE KARARI ÇIKTI

Dr. Bilen'in 'otopsi raporundaki bulgular tedaviye bağlı' olduğunu söylemesi nedeniyle cinayet sanığı üvey anne Özdemir adli kontrolle tahliye edildi. Yurtdışı yasağı da verilen Özdemir, adli kontrol gereği her cuma günü polis merkezine gidip imza verecek, karara uymaması halinde tutuklanacağı ihtar edilip duruşma ertelendi.

BABA İSYAN ETTİ "ISIRIK İZİ DE Mİ TEDAVİDEN?"

Baba Enes Aydoğdu doktorun raporuna ve mahkemenin kararına isyan ederek, adli tıp ve bilirkişi raporunda çocuğun sırtında ısırık olduğu yazıldığını belirterek, "Hadi diğer morluklar geçirdiği rahatsızlıktan dolayı gördüğü tedaviden sırtındaki ısırık izi de mi tedaviden. Doktorlar tedavi yaparken ısırıyor mu?

"BENİM KIZIMI ÖLDÜRDÜ"

Benim kızımı eşim öldürdü. Ben adaletin yerini bulmasını istiyorum. Kızımı öldüren kadın nasıl serbest kalır aklım almıyor. Kızım 1 yaşındayken yetim kalmıştı annesi kanserden 23 yaşında ölmüştü. Ben ameliyat olmuştum hastaneden çıktığım gün kızımın hastaneye kaldırıldığını öğrenmiştim. Daha önceleri de kızımın kolunda morluklar görüyordum eşime söylüyordum ama bana dövmediğine dair yemin ediyordu. Kızımı o döverek öldürdü" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Filiz Özdemir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

ADALETE GÜVENMIYORUMndr_hh@live.de:

Annesiz büyüyen cocuklar simarik olmazlar, azik olurlar... Kadin kendini savunacakken iyice batirmis... Bu kadini serbest birakan adalete gel de güven!!!

31
1
yanıtYanıtla
şulesordum.sevior@windowslive.com:

ADALET SADECE TÜRKİYE'DE KADIN İSMİ !!

29
1
yanıtYanıtla
KOSEDONseda88@msn.com:

BELKİ ŞİMDİ O KIZ DAHA MUTLUDUR ANNESİNE KAVUŞMUŞ BELKİ KIRLARDA KUZULARI OKŞUYOR ÇİMENLİKTE KOŞUYOR ANNESİNE PAPATYA TOPLUYORDUR... bilmiyorumki zalim olan bu kader yoksa onu yazıp çizen neden hep sabret der?

17
3
yanıtYanıtla
yorumcu07gulsah07@hotmail.de:

eşi ölen yada ayrılan çocuklu kişiler yeniden evlenmek için can atıyor o çocuk kendini koruyabilecek savunabilecek yaşa gelinceye kadar evlenmeyin

6
0
yanıtYanıtla
didemcigdem-1985@windowslive.com:

sen nasıl babasın hiçmi şüphelenmedin nasıl inandın anlamıyorum bu ve bunun gibi kadınlara zaten söyliycek bişey bulamıyorum sizinde böyle adaletinde allah belasını versin bunu yapana göz yumanada acı çektirsin

0
0
yanıtYanıtla
aynuremirim_aynur01@hotmail.com:

Boş Boş Konuşupta Yorum Yapmayın Kadın Yapmadım diyor daha ne istiyorsunuz babası adam olsaydıda amaliyatlı haliyle evden çıkmasaydın bunlar olmayacak tıı durduk yere insanları suclamayı kesin artık

0
0
yanıtYanıtla
Büşra Özdemiremirim_aynur01@hotmail.com:

Adaletin satın alındığını söylüyorlar ama adalet satın alınmaz adalet yerini buldu suçsuz yere 7 ay yatan kadınının daha anne sütüyle beslenen 5 aylık çocuğun hakkını kim verecek yağmur bebeğin hakkı annesine verilmesidir buna karsı gelenlerde asıl cani olan onlardır....

0
0
yanıtYanıtla
aynur bozaneremirim_aynur01@hotmail.com:

Ben aynur; teyzemin kızı filizle beraber büyüdük onun nasıl bir insan olduğunu benden daha iyi kimse bilemez asla öyle bişey yapmadı yapmazda sonunda adalet yerini buldu....

0
0
yanıtYanıtla
senememirim_aynur01@hotmail.com:

Ben senem asrag; teyzemi kızı filizin suçsuzluğu eninde sonunda allahın izniyle ortaya çıktı adalet yerini buldu çok mutluyum adalete teşekkür ediyorumm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title