Haberler

Cinayet Failinin Yakalanmamasını Protesto Eden Aile Trafiği Kesti

Ataköy’de ‘yan baktın’ meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ömer Fatih Öztürkler’in yakınları faillerin yakalanmamasını protesto için önce araç trafiğini kesti, ardından faillerin oturduğu lüks sitenin girişine yürüdü.

Ataköy'de 'yan baktın' meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ömer Fatih Öztürkler'in yakınları faillerin yakalanmamasını protesto için önce araç trafiğini kesti, ardından faillerin oturduğu lüks sitenin girişine yürüdü.

Olay, geçtiğimiz hafta Pazar gecesi Ataköy 5. Kısım Çarşı içerisinde meydana gelmişti. İddiaya göre, çarşıda karşılaştığı iki kişi ile lise öğrencisi Ömer Fatih Öztürkler arasında yan bakma meselesi yüzünden tartışma çıkmış ardından bu kişilerin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Polis görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alarak kardeş oldukları öğrenilen G.Z. ile M.Z'nin yakalanması için soruşturma başlattı.

SALDIRGAN KARDEŞLERİN BABASI ÜNLÜ BİR İŞADAMI ÇIKTI

Şüphelilerin tanınmış bir turizm şirketinin sahibi olan işadamı M.Z'nin çocukları olduğu ve Ataköy'de lüks bir sitede oturduğu ortaya çıktı. Operasyon başlatan polis, Ataköy Konutlarında oturan işadamı M.Z.'ye ait 4 evde arama başlattı. Ancak işadamının daireleri boşaltarak satışı için bir emlakçı ile anlaştığı tespit edildi.

İKİ KARDEŞTEN BİRİ YAKALANDI DİĞERİ İSE ARANIYOR

Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri cinayetten aranan kardeşlerden G.Z. ile olay sırasında 2 kardeşin yanında olduğu öne sürülen 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden R.G., olaya karıştığı gerekçesiyle tutuklandı. Diğer şüpheliler U.E. savcılıktan, K.M. ve B.A. mahkemeden serbest bırakıldı. Öte yandan yaşları küçük olan G.Z., B.K., M.A.S. ve M.G. savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Polis cinayet zanlısı olduğu iddia edilen M.Z.'yi ise halen arıyor.

AİLE CİNAYET ZANLISININ YAKALANMASI İÇİN YOL KESTİ

Öztürkler ailesi, yakınları ve semt sakinleri faillerin halen yakalanmamasını protesto için Ataköy A Plus AVM önündeki cadde üzerinde topalanarak yolu traiğe kapadı. Araç trafiğini kesen kalabalık daha sonra Ataköy Konutları girişine kadar yürüyüş yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında devlet memuru olduğu öğrenilen Harun Öztürkler ile anne Semra Öztürkler, cinayeti işleyen kişilerin yakalanarak adalete teslim etmesini istedi. Yetkililere seslenen Öztürkler ailesi faillerin biran önce yakalanmasını istedi.

Öte yandan, sitede oturan bir kadın ile kalabalık arasında ufak çapta bir gerginlik yaşandı. Site sanki kadın yolun kapamasına tepki gösterince kalabalık genç kadının üzerine yürüdü. Gerginliğin büyümemesi için çevredekiler ortamı sakinleştirdi. Grup, yapılan eylemin ardından olaysız şekilde evlerine dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ataköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title