Haberler

Cinayet Davasında Tanık Bekleniyor

Kocaeli’de geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda, sokakta karşılaşarak tartıştığı husumetlisi tarafından öldürülen Asil Aktaş’ın cinayet davası görülmeye devam edildi.

Kocaeli'de geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda, sokakta karşılaşarak tartıştığı husumetlisi tarafından öldürülen Asil Aktaş'ın cinayet davası görülmeye devam edildi.

Karamürsel'in Ereğli Mahallesi Postane Sokak üzerinde 12 Mayıs 2016 tarihinde meydana gelen olayda sokakta karşılaşarak tartıştığı husumetlisi 39 yaşındaki Ahmet Ç.'nin silahından çıkan 7 kurşunla yaralanan 24 yaşındaki Asil Aktaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Asil Aktaş'ı 7 kurşunla vuran ve olay yerinden kaçan ardından da karakola giderek teslim olan Ahmet Ç.'nin tutuklanmasının ardından mahkeme süreci başlamıştı. Kocaeli Adliyesi 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Ahmet Ç.'nin avukatı Nazmi Küçükosmanoğlu olay anında başka bir tanığın olduğu ve o tanığın dinlenmesi için mahkemeden süre istedi. Karar için kısa bir süre ara veren mahkeme heyeti olay anını gören tanığın dinlenmesi için davayı 1 Mart 2017 tarihine erteledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karamürsel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title