Haberler

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Güncelleme:

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu'nda 2012-2013 Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Tören Çınarcık Çok Programlı Lisesi önünden düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu, Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rıza Abay, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Salih Batal Çınarcık Meslek Yüksekokulu Öğretim üyeleri ve mezun olan öğrencilerin katıldığı yürüyüş Çınarcık İskele Meydanı'ndaki tören alanında son buldu.

İskele Meydanı'ndaki törene Yalova Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Çınarcık Kaymakamı Ş. Levent Elmacıoğlu, Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan Çınarcık ilçesinin Mülki İdare Amirleri Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Adem Taşcı ile Yalova Üniversitesi'nin Akademik ve İdari personeli katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende sırasıyla Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Salih Batal, Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, Yalova Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu birer konuşma yaparak mezun öğrencileri kutladılar. Protokol konuşmalarının ardından Yalova Kafkas Derneği Halk Oyunları ekibi tarafından hazırlanan halk oyunu gösterisi yapıldı. Daha sonra da Çınarcık Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrencilere sırasıyla anı belgeleri verildi. Öğrencilere anı belgelerinin verilmesinden sonra Çınarcık Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan Yalova Üniversitesi Logosunun yenilenmesi sürecini, Çınarcık Meslek Yüksekokulu binasının yapım sürecini, Çınarcık Meslek Yüksekokulu'nun bölümlerini ve gelişimini anlatan slayt gösterileri izlendi.

Yapılan slayt gösteriminin ardından her bölümde dereceye giren öğrencilere anı belgeleri ve ödülleri verildi. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programını sırasıyla Zeynep Sarıoğlu, Yeşim Öztürk, Dilan Yıldız ve Sine Yılmaz ilk üç dereceyle tamamladılar. Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı'nda ise Ebru Aşır, Hüseyin Çağrı Dal ve Çiğdem Zirek ilk üç dereceye girmeye hak kazandılar. Hukuk Bölümü Adalet Programında ise Merve Karadağ, Canan Dönmez ve Sevim Aydın dereceye giren öğrenciler oldular. 2012-2013 öğretim döneminde okulu birincilikle bitiren öğrenci Merve Karadağ, ikincilikle bitiren öğrenci, Zeynep Sarıoğlu ve üçüncülükle bitiren öğrenci de Canan Dönmez oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri törene katılan protokol mensuplarınca verildi. Ödül törenin ardından okulu birincilikle bitiren Merve Karadağ tüm mezunlar adına bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmanın ardından okul birincisi Merve Karadağ dönem mezunları adına mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Daha sonrasında geleneksel kep atma töreni yapılarak Çınarcık Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Niyazi Eruslu Çınarcık Karadağ Yalova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title