Haberler

Çin Kulüpleri, Volkan Şen İçin 20 Milyon Euro Ödemeye Hazır

Güncelleme:

Çin Ligi ekipleri, performansıyla dikkat çeken Volkan Şen'in transferi için 20 milyon Euro ödemeye hazır. Sarı-Lacivertliler, fiyatını katlaması için EURO 2016'yı bekliyor.

Hakan Çalhanoğlu'na tarihi bir asist yapan Volkan, İngiliz kulüplerinin de dikkatini üzerinde topladı. EURO 2016 sonrası fiyatını daha da katlayabilir.

Milli Takım'ın 32 yıl sonra İngiltere'ye attığı ilk golün kahramanı olan F.Bahçe'nin kanat oyuncusu Volkan Şen, transfer borsasının bir anda yıldızı haline geldi. Trabzonspor, 27 Ağustos 2011'de Volkan için 3.6 milyon Euro bonservis ödedi. Volkan inişli-çıkışlı bir grafik çizerken, 20 Ocak 2014'te Bursa'ya dönmek zorunda kaldı.

2.5 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Fenerbahçe sezon başında kimi kaynaklara göre, 2.5 milyon Euro ödeyerek Volkan'ı kadrosuna kattı. 28 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ve Milli Takım'daki yüksek performansı ile bir yıl içinde fiyatını 10'a katladı.

SATIŞI PLANLARDA YOKTU

Volkan, İngiltere maçında Hakan Çalhanoğlu'na yaptığı asist ile Premier Lig'e de göz kırptı. İspanya'da Real Socieded ve Villarreal'in transfer listesinde olan tecrübeli futbolcu, Ada'nın radarına girerken Çin kulüpleri, bonservisi için F.Bahçe'ye 20 milyon Euro ödemeye hazır. 5 yıl önce 3.6 milyon Euro olan Volkan'ın fiyatı 20 milyon Euro'ya çıkarken, Avrupa Futbol Şampiyonası bekleniyor. Milli Takım'la Fransa'da çıkışını sürdürmesi beklenen Volkan, Ay-Yıldızlılar, gruptan çıkıp finale yürüdükçe fiyatını katlayacak. F.Bahçe yönetiminin planlarında Volkan'ı satma yoktu. Ancak 20 milyon Euro'nun üzerinde bir fiyata "Hayır" denmeyeceği vurgulandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Volkan Şen Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

seti:

bir saniye beklemeyin bu para doğru ise

6
1
yanıtYanıtla
YZ:

KOCAMAN BİR YALAN. GERÇEKTEN O PARAYI VERİYORLARSA FB HİÇ DURMASIN. VOLKAN GİBİ ÜÇ OYUNCU ALABİLİR.

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınc:

verin gitsin bal yapamayan arıyı

0
4
yanıtYanıtla
12 Numara:

Trabzonlu futbolcu hakeme kırmızı kart gösteripde az ceza alınca kendini birşey zanneden Volkan Şen Braga maçında hakemi itmenin cezası l yıl men oldu, TFF Disiplin Kurulunun TS''lu futbolcu için vermediği cezayı UEFA'' disiplin kurulu FB''li Volkan Şen''in üzerinde uyguladı. Türkiye''de eyyam yapan TFF Disiplin kurulu UEFA''nın bu kararını alsın başına çalsın bir yerlere not etsin ileride belki lazım olur. Böyle disiplinsiz bir futbolcuyu FB''de görmek istemiyoruz gönderin gitsin.

3
0
yanıtYanıtla
CAN:

yok 50 milyon. bari biraz ufak atin

1
2
yanıtYanıtla
Samet:

Yaz geldi transfer hikayeleri başladı çok eğlenceli :D Türk takımları kaç kere 20 milyona adam satmışta volkan şeni satıcak yapmayın etmeyin yazıktır günahtır Tl değil Euro bide :D

1
1
yanıtYanıtla
MAXIMUS ZALIMUS:

4 VEREN VARSA SATIN. UYDURMAYIN. :)

0
1
yanıtYanıtla
dürüst:

12 numara güzel yorum yapmıssın da uefa zamanın da feneri sikeden avrupa dan men etti ceza verdi neden tff vermedi o zamn neden konuşmadın ama bunları sölemek kaakter meselesi

0
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

hay yalanınız batsın bu nasıl bir mavra

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title