Haberler

Çimen, Kent Pazarını Gezdi

Güncelleme:

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Zafer Meydanı ve Kıbrıs Çarşısı'nda kurulan kent pazarını gezdi.

Beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor ile birlikte kent pazarı ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Çimen, yeni uygulamaya koydukları trafikte tek yön uygulaması ve geçici pazaryeri için esnaf ve vatandaşların olumlu tepkisiyle karşılaştı.

Vatandaşların memnuniyetlerinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Çimen, "Bir süre önce uygulamaya koyduğumuz trafikte tek yön uygulamamız kapsamında Salı günleri Zafer Meydanı'nda kurulan pazar esnafımız için de düzenleme yaptık. Tek yön uygulamamız çerçevesindeki yol güzergahımızda kalan semt pazarı esnafımızı Zafer Meydanı'ndaki boş alana taşıdık. Şimdi esnafımız daha düzenli ve zemini daha uygun alanda tezgahlarını açabiliyorlar. Alışverişini yapmak isteyen vatandaşlarımızda kolaylıkla alışverişlerini burada yapma imkanına kavuştu. Kıbrıs Çarşısı'nda bulunan sebze ve meyve ile balıkçı esnafımız şuan aynı yerlerindeler. İlerleyen süreçte yapacak olduğumuz yeni pazaryerimiz sonrası esnaf ve vatandaşlarımız daha modern bir semt pazarına kavuşmuş olacak. Yapmış olduğumuz bu uygulamalar esnaf ve vatandaşlarımız tarafından olumlu karşılandı. Onların mutlu olması bizleri memnun etti. İnşallah bundan sonra da yapacak olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımız memnun kalırlar" dedi.

Başkan Çimen, esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet ederken, alış verişe gelen vatandaşlar da Çimen'e yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ercan Çimen Ak Parti Kıbrıs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title