Haberler

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek'e Genç Liderler Ödülü

Güncelleme:

Çilek'in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Perakende Günleri kapsamında düzenlenen "Perakende Güneşi Ödülleri'nde Genç Liderler Ödülü"ne layık görüldü.

Türkiye'nin sevilen markası Çilek'in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, her yıl düzenlenen ve dev markaların bir araya geldiği Perakende Günleri kapsamında gerçekleştirilen, "Perakende Güneşi Ödül Töreninde Genç Liderler Ödülü"ne layık görüldü.

Türkiye'nin önde gelen markalarının yöneticilerinin aday olduğu Perakende Güneşi Ödülleri "Yaşam Boyu Onur Ödülü, ATÜ Özel Ödülü, Perakendeye Katlı Ödülü, En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü, Genç Liderler Ödülü, En Başarılı Sosyal Medya Kullanımı Ödülü ve En Başarılı İnsan Kaynakları Ödülü kategorilerinde değerlendirildi. Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek ise genç bir yönetici olarak, Çilek markasını hem yurt içi hem de yurt dışında başarılı bir şekilde temsil etmesi ve perakende dünyasına katkılar sağlaması sebebiyle, Genç Liderler Ödülüne layık görüldü.

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, ödülünü alırken,Perakende Günlerine yaklaşık 10 yıldır aralıksız katılım gösterdiğini ve iş hayatında bunun yararlarını gördüğünü belirterek Soysal Perakende Günleri kurucularına, yöneticilerine, Çilek çalışanlarına, kendisine iş hayatında çok şey öğreten Çilek Genel Müdürü Muzaffer Çilek'e ve kendisini bu ödüle layık gören herkese teşekkür etti.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title