Haberler

Çıkan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Taş'a Veda Yemeği Düzenledi

Güncelleme:

Görev süresi dolan ve Ankara'ya tayini çıkan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ali TAŞ'a veda yemeği düzenledi.

Veda yemeğine Vali Zübeyir KEMELEK'in yanı sıra; Eşi Zehra KEMELEK, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İLTER ve Eşi Nilüfer İLTER, Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP ve Eşi Makbule ÜRGÜP, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan AYDIN ve Eşi Yeter AYDIN, Adlî Yargı Ad. Kom. Bşk. (1. Ağır Ceza Mahkemesi Bşk.) Hazar Turan ALİM ve Eşi Mehtap ALİM, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK, Vali Yardımcıları Mustafa AYDIN ve Eşi Deniz AYDIN, Necmi AKMAN, Vefa KAYA, Salih AYHAN (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri) ve Eşi Zeynep AYHAN, Hafik Kaymakamı (Vali Yardımcısı Vekili) Cemal DEMİRYÜREK, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ali TAŞ ve Eşi Mine TAŞ, İl Emniyet Müdürü Selçuk KIZILAY ve Eşi Reyhan KIZILAY katıldı.

Vali KEMELEK, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ali TAŞ'a ilimize yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Zübeyir KEMELEK ve Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ali TAŞ'a ilimizi simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ali TAŞ ise, Sivas'a hizmet etmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevzat Doğan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title