Haberler

Cihanbeyli Belediyesi ile Ribat İşbirliği Protokolü İmzaladı

Cihanbeyli Belediyesi ile Ribat Eğitim Vakfı arasında, ilçeye yapılacak öğrenci yurdu için işbirliği protokolü imzalandı.

Cihanbeyli Belediyesi ile Ribat Eğitim Vakfı arasında, ilçeye yapılacak öğrenci yurdu için işbirliği protokolü imzalandı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yaptığı açıklamada, Cihanbeyli'nin artık bir öğrenci şehri haline geldiğini, belediye olarak bu alanda her türlü soruna çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi.

Bu çerçevede gelen öğrenci yurdu talebi üzerine Ribat Eğitim Vakfı ile ilçeye yurt yapma kararı aldıklarını belirten Kale, bu kapsamda iş birliği protokolü imzaladıklarını ifade etti.

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük de öncelikle gençlik yetiştirmek üzerinde durduklarını, onun için yurtlar, kurslar açtıklarını dile getirdi.

Cihanbeyli Belediyesi ile bu çerçevede bir protokol imzaladıklarını anlatan Büyük, "Cihanbeyli'ye Belediyemiz ile bir öğrenci yurdu yapacağız ve inşallah önemli çalışmalara burada imza atarız" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cihanbeyli Belediyesi Mehmet Kale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title