Haberler

Çiftlerin Stüdyosu Alaçatı ve Deniz

Güncelleme:

Yeni evli çiftler, mutlu anlarını ölümsüzleştirmek için Alaçatı sokaklarını ve Çeşme plajlarını tercih ediyor.

Yeni evli çiftler, mutlu anlarını ölümsüzleştirmek için Alaçatı sokaklarını ve Çeşme plajlarını tercih ediyor. Alaçatı sokakları hafta içi ve hafta sonu fotoğraf çektirmek için gelen gelin damatlarla dolup taşıyor.

Son yıllarda Alaçatı'ya büyük ilgi gösteren yeni evli çiftler, Alaçatı sokakları ve Çeşme plajlarını adeta aşındırıyor. Özellikle Ege ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinden Alaçatı'ya fotoğraf çektirmek için gelen çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyor. Uzak yollardan gelen çiftler düğünden sonra gelinlik ve damatlıklarını tekrar giyerek Alaçatı sokaklarında poz veriyor. Daha önceki yıllarda gelinlik ve damatlıklarıyla fotoğraf stüdyolarının yanı sıra kır ve tarihi mekanlarda poz veren gelin ve damatlar, artık sahilleri ve denizi tercih etmeye başladı.

Özcan-Candan Nalbantlar çifti de nikahlarından 20 gün sonra fotoğraf çektirmek için Çeşme Alaçatı sahilini tercih etti. Damatlık ve gelinlikleriyle kendilerini suya bırakan yeni evli çiftleri çevredekiler şaşkınlıkla izliyor. Alaçatı ve Çeşme plajlarında Ekim ayı olmasına rağmen birçok gelini sokaklarda poz verirken görmek mümkün. Çiftler bu hizmeti alabilmek için kuaför, yol, otel ve fotoğrafçı olmak üzere bin ila 3 bin TL arasında para ödüyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaçatı Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title