Haberler

Çiftçiyi Öldüren Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi

İzmir’in Konak ilçesinde, çiftçi Mustafa Kaya’yı öldürdükten sonra Urla’ya gömen zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Konak ilçesinde, çiftçi Mustafa Kaya'yı öldürdükten sonra Urla'ya gömen zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde çiftçilik yapan 35 yaşındaki Mustafa Kaya'dan haber alamayan bir arkadaşı, daha önce borçları nedeniyle Kaya'nın tehdit edilmesinden dolayı durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Cinayet Büro dedektifleri, Mustafa Kaya'nın cep telefonu konuşmalarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmada, Mustafa Kaya'nın son olarak Ş.C. ile konuştuğu tespit edilirken, polisler Ş.C.'nin adresini tespit edip evine baskın yaptı. Yapılan baskında, Ş.C. ve arkadaşı C.N. gözaltına alındı. Polis sorgusunda iki zanlı, Mustafa Kaya ile Kadifekale semtinde buluştuklarını ve Kaya'yı başından silahla vurarak öldürdükten sonra Urla ilçesinde gömdüklerini itiraf etti. Zanlıların gösterdiği arazide, geçen Pazar gecesi kazı çalışması yapan polis, Mustafa Kaya'nın cesedine ulaştı. Ayrıca zanlıların verdiği ifade doğrultusunda olayda kullanıldığı belirtilen tabanca, Gaziemir İlçesinde bir arazide toprağa gömülü olarak bulundu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki zanlı, sorgularının ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ödemiş İzmir Konak Urla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title